Honnan tudhatnám meg mi az amit lehet engedni 3-4 éves gyerekeknek lakáson belüli rosszalkodásra gondolok, és mi az amit nem? Sose tudom túl megengedő vagyok e vagy túl merev etéren.
Nincs erre valami szabály? Ilyesmire gondolok aminél nem egyértelmű hogy az most baj e vagy nem vagyis mindkét oldalról nézhetjük. Állandóan azt veszem észre hogy folyton csak rájuk szólok valamiért ezért gondolkoztam el rajta hogy lehet én vagyok túl merev (bár nem hiszem) máskor meg ha jönnek hozzánk mások, elhűlve kérdezik hogy te ezt hagyod???
Példák: nappaliból nyílik az előszoba ahol a cipők vannak, cipőket próbálgatnak, abban sétálgatnak. 2. ráállnak kisebb fajta gyerekszékre onnan ugrálnak páros lábbal.
3. sátort építenek ágyneműből takaróból.
4. a szőnyeget felcsavarják egymást belecsavarják, de aztán visszateszik.
5.szaladgálnak a házban
6.fel le kapcsolgatják a villanyt a gyerekszobában.
7.ruhákat előpakolnak.
Vissza is pakolnak egyébként persze nyafogva meg nem nagy kedvvel meg nyilván nem tökéletesen, de gáz ha hagyom ezeket? Végülis ezekért mind rájuk szólhatnék.
Amúgy nagy mozgásigényűek és persze amennyit csak lehet megyek velük mindenfelé hogy "lefárasszam őket" de akkor is aktívkodnak még itthon is. Tévézni nem igazán szeretnek, rajzolás festés gyurmázás max.20 percig köti le őket. Fiúk. 3 és 4 évesek.
3. sátort építenek ágyneműből takaróból.
4. a szőnyeget felcsavarják egymást belecsavarják, de aztán visszateszik.
5.szaladgálnak a házban
6.fel le kapcsolgatják a villanyt a gyerekszobában.
7.ruhákat előpakolnak.
nálam egy gyerek van az ugyanezt csinalja nem zavar mig el is pakol maga után
1. a cipot nem engedem
2. nalunk a dohanyzoasztalrol csinalja, mondtam is hogy sokat kell meg gyakorolnia, lelkesen szokott :D
3. még segítek is :D
4. ebben is partner vagyok
5. nalunk motorozik is, de csak napkozben, este nem
6. villanykapcsolas nincs, mert takarekos izzokat nem szabad
7. amig visszapakolnak, felolem :D
egyebkent epito, kirako, stb.. nem konnyu, de kitartast :D legtobb gyerek ilyen :D
(nalunk meg az is megy, hogy fel kell vennem az 5 hos hugat, es az korbekergeti a lakasban :D)(olyan édes, amikor elkapja, engedi, es megoleli, puszilja :))
Bocsánat, de kicsit egyoldalúnak érzem a felsorolásodat. Csak azt írod, hogy mi mindent megengedsz nekik, miközben írod, hogy hogy "folyton csak rájuk szólok valamiért". Na de miért?
Mi az, amit nem engedsz meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!