Az alábbi videón szerinted rossz a gyerek, vagy ADHD-s?
"Sokszor látom, hogy a szülők a gyereket nem úgy nevelik, hogy tudják, hol a gyerek helye a családban. Nem, nem ő a központ, nem körülötte forog a világ, nem őérte történik minden, és nem ő a főnök a családban."
A hiperaktív gyermeknek ha tetszik,ha nem bizony eléggé központi helye van(mint általában a mássággal küzdő gyerekeknek),mert esendőek,mert problémásak a szülők igyekeznek mindent elkövetni értük,emellett igyekezni kell a testvérére is elég figyelmet fordítani,de nálunk szerencsére imádják egymást és a hiperaktív fiúnknak sokat segít a szocializálódásban,hogy van testvére .
Mindenki a saját maga tehetsége,képességei szerinti legjobb módon igyekszik felnevelni a gyerekét.
Ha egy gyerek hiperaktív ,akkor ő nem élvezi,hogy minden körülötte forog és magában nem nevet a világon,hanem nem érti miért nem képes ő is beilleszkedni,mint mások,őt miért közösítik ki,rengeteg kudarc és fájdalom éri őt és szerető szüleit amíg felnő,emiatt felnőtt hiperaktívak nagyon gyenge önbizalommal rendelkeznek és keserűen mesélnek fájó emlékeikről.
Kedves Kérdező!
Tulajdonképpen miért tetted fel a kérdésed? Hogy mindenkit kioktass, akinek nem a tiéddel egyező a véleménye??
Amúgy ha már ilyen jól tudod kezelni a saját hiperaktív fiadat, akkor elmondhatnád milyen az a szeretetteljes nevelés, amire az ADHD-s gyerekeknek szükségük van! Mert nekem is csak ilyen "okosat" tudott mondani a pszichológus, amikor tanácsot kértem hiszti kezelés ügyben!
"Ha hiperaktív ,akkor az nem nevelési probléma .
...Veréssel ezt nem lehet elmulasztani . "
Nem írtuk, hogy verni kellene, csak azt, hogy a videóból nem eldönthető, hogy ez egy neveletlen kölök akinek egy maflás hiányzik VAGY beteg gyerek. Ebből nem jön az, hogy a beteg gyereket is püfölni kellene.
"Viheted szakemberhez,a legelső amit mondani fog,hogy el kell fogadni ilyennek ,így kell szeretni ,hatalmas türelememl kell támogatni "
Igen, a szülőnek. De ahol lebontja a berendezést, ott nem hiszem, hogy tolerálni kellene a rombolást.
Így viszont a kérdést nem értem. TE tudod, hogy a gyerek a videón beteg. Akkor miért kérdezed, hogy a nevelés hiányától ilyen-e?
Kérdezd azt, hogy elfogadnál-e egy ilyen viselkedést, ha tudnád, hogy a gyerek nem neveletlen, hanem ADHD-s?
Igazatok van ,a kérdés értelmetlen volt .
Ugye elnézitek nekem ;-) ?
Legyen szép napotok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!