Mit tegyek ha 2 éves kislányom rendszeresen mindig a kertben ősszepiszkolja a ruháit?
Figyelt kérdés
Nagyon odafigyelek rá amikor a kertben játszik, mégis ősszesározza a ruháját, belemegy vizbe éa a kis kezeivel ősszekenni a ruhácskáját. Utána rám mosolyog és folytatja tovább homokkal is kenni a ruháit, előfordult, hogy behordta a homokot a házba. Ha rászolók elkezd rugdosodni. Volt, hogy rászóltam a sarokbaállitottam erre eltőrte a kedvenc virágcserepemet. Mit tegyek???2008. máj. 9. 12:55
11/13 anonim válasza:
Légy határozott és következetes.De a pohár víz nem biztos hogy jó ötlet.Elég kegyetlenség.(Mi is kipróbáltuk végső elkeseredésünkben és nagyon rosszul éreztem magamat tőle és nem is használt)Helyette inkább törölgesd meg az arcát vizes ruhával,vagy pöcköld meg az arcát.Az a lényeg,hogy valamivel kizökkentsd ebből az állapotból.Második gyerekemet már biztosan nem öntöm le vízzel.
12/13 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak mosd ki.
13/13 anonim válasza:
Hát én a helyedben nem a koszos ruhák miatt aggódnék,hanem a gyerek viselkedése miatt ami kétségtelenül a te hibád,magadnak köszönheted hogy verekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!