Ágy méret? 80 x160 cm vagy 90x 200 ágyat vegyünk? Ki mit mond?
én csináltattam asztalossal,90X200 centis a matracméret
három éves a fiam,ez addig jó lesz neki,amíg velünk él.persze idővel a matracot majd kicseréljük,meg levesszük a leesésgátlót
Hát akkor mi ellenpélda vagyunk:)) (mondjuk sose aludtam egyikkel se lehet azért sem gondoltam erre a szempontra hogy elférjek én is mellettük az ágyon) mindkét gyerekemnek ikeás 80x160 as ágya van (3 és 6 évesek)
Szeretnek vackolódni, a 6 éves fiam konkrétan az ágy egyik sarkában alszik állandóan a másikba halmozza a takarót egy nagy plüssöt stb.
Lenne hely nagyobbnak de minek kerülgessük a hatalmas egész gyerekszobát uraló ágyat amíg nem muszáj? :) Ha majd kinövik, lecserélem, eladom, simán megveszik.
Addig meg gyerekszoba hangulata van legalább az egész szobának.De ez én vagyok:)
Mondjuk nem tudom kinek mi számít nagy szobának nekem 12 nm en van egy gyerek.
Nekünk még 70x140 van. A következő ágy egy nagyobbítható heverő lesz, olyasmi amik még régen voltak. A gyerek szobában kanapéként is funkcionálnia kell majd (a fa keret nem a legjobb ha csak ül rajta az ember), szerintem te is gondold ezt át.
Rendes nagy méretű heverőt csak nagy gyereknek vennék legalább 10 évesnek, de inkább később kamaszodónak, amikor már konkrét elképzelése van hogy nézzen ki a szobája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!