Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 és fél éves kislányom...

4 és fél éves kislányom felkelt éjjel és nagyon sírt, hogy fáj a lába. Volt nektek ilyen, lehet a növéstől?

Figyelt kérdés
Másnap semmi baja nem volt..
2012. aug. 10. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy elfeküdte?
2012. aug. 10. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
igen van ilyen hogy fájt és még lehet lesz is ilyen érdems adni neki banánt és D vitamint sokat segit
2012. aug. 10. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudom milyen ijesztő ez. Nálunk is előfordult. Ha napközben nem fájtatja, és nem tér vissza az éjjeli fájdalom rendszeresen, akkor valószínű hogy növekedési fájdalom, de ha napközben is panaszkodik, esetleg sántít, vagy gyakran ismétlődik a dolog keressetek fel egy orvost.
2012. aug. 10. 17:14
 4/8 anonim válasza:
Szinten biztos, hogy a növéstől van. Amíg be nem áll a végleges testmagasság, bármikor lehet ilyen, még az "idősebbeknek" se kellemes, egy gyerek meg aztán pláne tragédiaként él meg minden fájdalmat, mint tudjuk.
2012. aug. 10. 17:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nappal semmi nincs, nem sántít és igen, nagyon ijesztő. Már attól féltem sokkot kap, mert nem is volt teljesen magánál. Kislányomnak amúgy az is fáj, ha rászáll egy légy...:)
2012. aug. 10. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen éjjel egyszer majdnem frászt kaptam,és ő is magán kívül volt teljesen.Szörnyű volt , szerencsére azóta sem volt,de én is növekedésnek tudtam be. :)
2012. aug. 10. 19:50
 7/8 fotucsok ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen egyszer. Felsírt, nagyon fájlalta, és simogatni kellett, de kifejezetten kérte, hogy gyorsan simizzem. Fura volt nagyon.
2012. aug. 10. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy zsibbadt neki, csak nem tudta elmagyarázni, hogy mit érez???
2012. aug. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!