Mit csinálhatnék a szörnyen rossz kisfiammal?
Szerintem ezen minden Anya atesik,es nem te vagy az elso senem az utolso....
turelem rozsat terem cimu fejezet kovetkezik az eletedbe... :))
De ahogy valaki irta "felmondok neked" hat az nagyon eeedes :)))
de jo lett volna latni,hallani ahogy mondja a kis szajaval :))))
TURELEM :)
be a szobájába,rács az ajtajára. keze ügyébe csak olyat,amit nem tehet tönkre. mit keres a konyhában,hűtőben?
amit széthajigál és nem rakja el,azt elkobozni. ha a boltban lefekszik,lépj át rajta. hisztit ne vedd figyelembe. próbáld elterelni-de ne valami beígért jutalommal!- és ha nem fogad szót,bünti!
9: "Ez a hiszti/ dac dolog nagyon jól kezelhető. Amikor látom, hogy olyan élethelyzet alakulna ki, hogy a gyerekre "rájönne" a hisztizés, akkor én mindig teljesen elterelem a figyelmét. "
Akkor légyszives magyarázd el, hogy ebben a helyzetben én mit rontottam el a lányomnál, mit kommunkáltam rosszul és mit kellett volna tennem a hiszti elkerülésére:
Készültünk elmenni.
- Anya, hozhatom a pici zsiráfokat?
- Igen.
- De nem akarom, neeeeeheeeem NEEEEM AAKAAROOOOM! (fél órás földön fetrengős, magán kívül örjöngős hiszti.)
Ebben a korban a gyerek rájön, hogy van akarata, de kezelni nem tudja. Maga sem tudja hogy mit akar, de hisztizik miatta.
Az, hogy nálatok nincsenek nagyjelenetek nem azt jelenti, hogy szuperanyu tudja kezelni a gyereket, hanem az, hogy mázlista vagy. Nekem kettő van, az egyiknek volt dackorszaka, olyan hogy más már ördögűzőt hívott volna, a másik gyerekemnek meg totálisan kimaradt, szófogadó, példásan viselkedő volt úgy 1,5 éves korától. Ha volt sírás, az okkal történt, elesett, fájt valami, azt lehet orvosolni. A dackorszakost nem.
14: "nekem ilyet beszólna a gyerek h felmond nekem,lekevernék neki egyet. mert ezzel azt jelzi h kb ennyire is tart-egy cselédnek"
3 éves gyerek mondta!!!! Hogy lenne képes felfogni, ez mit jelent? Mondják azt is páran, hogy világgá megyek... Egy ekkora gyerektől ne várd el, hogy képben legyen a felnőtt fogalmak jelentésével.
szuperdada tippek! nálunk beváltak mindenre! hónapok óta húzódó alvásproblémát 3! nap alatt oldottuk meg,ugyanígy bevállt a büntisarok,játékmegvonás,figyelemmegvonás. ezek is kb 1hét alatt. már olyan idegbetegek voltunk h hol én hol a férjem akart válni,csak h néha ne gyerekezzünk. lifenetwork-ön szokott menni vagy vedd meg könyvben.
a gyerek átvette az uralmat,elrontottuk őket. előfordul,de megoldható!!!
14/20
az azert durva ahogy leirod...lekevernek neki egyet....
van neked egyaltalan gyereked?
Nem egy kutyarol beszunk... Lehet nalad bejott a lekeveres,de sok gyereknel NEM!
Es ha felakasztod a sajat gyereked sem fog lenyugodni....
ilyen korszaka van es turdd....
ne tedd mar ki idegileg a gyerekedet....sajat magad ellensege vagy!
Vannak gyerekpszichologusok is,segitenek biztosan...vagy ha nem akkor majd a bolcsiben,ovodaban...
Azert mert valaki szul egy gyereket nem kap hozza hasznalati utasitast,mert ilyen nincs...mindenkinel mas jon be.....
Egy biztos : ne verdd a gyereked!!!!
Talan Apanak szod fogad.... Az apai szigor az masabb mint az anyai.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!