2 éves gyereked mennyit tud sétálni? Kb hány méter? 1-2km? utcán
Max. 4-5 sarkot :) Motorral is csak párszáz métert. Nem tudom, számít-e, de csak 15 hónaposan indult el.
Babakocsiban már nem nagyon marad el, úgyhogy biciklin szoktam vinni, ha messzebb megyünk.
Mint az első válaszadónál.
Ha épp kedve van, akkor bármennyit lesétál (anyukám pl. 1,5 km-re lakik, sokszor simán végig sétálja a lányom azt a távot, és még utána is menne és menne). De ha olyanja van, akkor meg nem hajlandó sétálni, és nyöszörög.
ha érdekes a séta akkor simán legyalogolt 4-5 km is
mesélni kell közben megnézni minden gazt virágot kerítést stb..
kicsit lassabb az igaz
mikor már megvolt a tesó is akkor gyorsabb volt mert folyton versenyeztek :-) 1,5 éves a 4,5 évessel
voltunk nem egyszer kirándulni is szépen gyalogoltak másztak futkároztak
21 hós még csak, de nem nagyon szeret gyalogolni. Itt van szemben a játszótér, néha még ide is cipelteti a kis valagát. Jobban szeret a babakocsiban ülni.
De például ma voltunk az állatkertben (Bp), és szinte végig gyalogolt, pedig ott voltunk vagy 4 órán át. Szóval ha kedve van, akkor képes rá és tud gyalogolni, de általában azért inkább kényelmes típus.
Én is babát várok, semmi kedvem őt cipelgetni :S
Az első gyerekem már 18 hósan nagyon sokat tudott gyalogolni, sőt utálta ha felveszem ölbe.
Mások nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!