Jártatok-e már úgy, hogy a gyerkőc eltört valamit a boltban, ha igen akkor mi történt? Ki kellet-e fizetnetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 16:41
2/8 anonim válasza:
Igen, OBI-ban egy ilyen borzasztóan giccses talpán álló szökőkutat. Nem kellett kifizetni, aláírtunk egy jegyzőkönyvet, hogy véletlen volt, meg sűrűn elnézést kértünk, de nagyon kedvesek voltak, azt mondták, hogy ennek úgyis nagyon ingatagak a lábai, sokszor megesik, hogy feldől, ha meg feldől, akkor alapból darabokra törik.
3/8 anonim válasza:
Hát nem épp eltörtünk, de a zöldségesnél rendszeresen beleharap mindenbe, amit csak elér(21 hónapos). Multkor az erőspaprikába harapott bele, de meg se nyikkant, csak nevetett, pedig erős volt!!! Hogy ki kell-e fizetnünk, az bolttól függ. Volt, hogy avokádóba harapott bele, ami önmagában is 300 ft volt, nem kellett kifizetni. de volt, hogy egy 2 dekás kov.való ubiba harapott, illedelmesen megkérdeztem, ki kell-e fizetni, azt ki kellett, pedig nem egészem 10 Ft volt.
4/8 anonim válasza:
Ikeában 6 karton boros pohár. Nem kellett kifizetni legnagyobb meglepetésemre, azt mondták van biztosításuk erre az esetre..
5/8 anonim válasza:
Egyszer még babakocsiból kinyúlva a tescoban lerántott egy hatdarabos zsugorfóliás üdítőt (elképzelésem sincs, hogy csinálta...), és az egyik kidurrant. Természetesen nem kellett kifizetni, szimplán selejtbe megy ilyenkor.
Aztán nemrég külföldön szupermarketben egy üveg almaszószt ejtett le. Édes pofa kérte a bocsánatot a feltakarító bácsitól ("szoji bácsis!"). :D Azt sem kellett kifizetni, multiknál az ilyesmit leírnak selejtbe és kész.
6/8 anonim válasza:
1. vagyok. Penny market, Egy üveg bort ejtett le. Kifizetették.
7/8 anonim válasza:
Pff, de gáz! Azt hittem, minden multinál úgy megy, mint a tesconál!
8/8 anonim válasza:
Egyszer egy körömlakkot vert le a rossmanban. Nem kellett kifizetni, pedig ki akartam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!