Na ez mi volt jártatok már igy?
Figyelt kérdés
Gondoltam csinálok a lányomnak (mivel kaptunk egy doboz tejpépet )megcsináltam kikevertem emgkostoltam minden oké
adok egy kanállal oké
adok még egyet és az egészet rámhányja az elözö kakaóadagjával együtt sugárba . mi lehett a baj? tejpéppel? vagy mi volt a gond?
nem járt le nem volt rossz ize jártatok már igy?
2012. júl. 23. 16:27
1/6 anonim válasza:
Mennyi idős? Szerintem nem a tejpéppel volt baj, hanem valszeg amúgy is hányt volna. Szerintem most pár napig hagyd a pépet, ha nem hány többet akkor próbáld meg 2-3 nap múlva újra, és ha megint hány akkor a tejpép a ludas. Akkor ne add többet.
2/6 A kérdező kommentje:
elég nagy már de gondoltam régen ugy is imádta hát adok neki ha már van 22 hós
2012. júl. 23. 16:36
3/6 anonim válasza:
A középső fiam imádja tejet, de amikor beteg lesz, azt abból tudom, hogy rám hányja a tejjel együtt az előző kaját is. Remélem nálatok nem ez a helyzet, ha igen, jobbulást a kicsinek.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!! figyelni fogom most egy darabig soha nem hányt még le és föleg nem igy
2012. júl. 23. 16:44
5/6 anonim válasza:
Amiert regen imadta nem biztos, hogy most is izlett neki. Kisfiam 17 honapos korig imadta a tejet (tapszert meg a tehentejet is). Aztan 17 honaposan egyik naprol a masikra nem kellett neki a tej semmilyen formaba es azota sem pedig mar 29 honapos. Joghurt, sajt, milkshake, tejszelet mehet de ha tejet lat mar menekul. Ha gondolod probald meg par nap mulva de lehet mar meg sem fogja kostolni es akkor eldol minden. Persze ha nem valami lappango betegsegrol van szo ahogy mar irtak elottem.
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiam egyzser egy egész üveg almás-husis babakaját hányt vissza-mást nem,mert előtte nem evett.Utána is megette,beteg se lett,sokat se evett egyszerre akkor,nem tudom miért volt,rosszul nyelhetett v nem tudom.Lehet nálatok is csak ilyen eset volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!