Jártatok már strandon nem egészen 2 éves babával?
Egész napra, vagy fél napra mentetek?Tudott kint aludni?
Napvédelmet hogy sikerült megoldani?
igen, jártunk, de nem két éves babával, hanem kisgyerekkel.
És voltunk 8 hónapos babával is.:)
Voltunk egész nap is, fél nap is.
aludt az árnyékban, és jól éreztük magunkat.
volt napsátrunk is.
Nekem két éves a fiam és sajnos már nem tudom strandon altatni. Amikor kisebb volt akkor simán elaludt de már ragaszkodik az ágyhoz. Fél ha elalszik akkor kimarad valamiből. De ezen ne aggódj, mert nem lesz nyűgös, imádják a vizet:)
Napvédelemre én UV ruhát használok és nyakvédős sapkát. Ha ez nincs akkor fehér pólót adjál rá és kend sűrűn az arcát száját.
Ha még van esély babakocsiban altatni akkor érdemes elvinnetek és tenni vele pár kört hátha.
Igen. Vittünk napsátrat, pokrócokat. Nagyon élvezte a fürdést, másfél évesen vittük először. Mi fél napra mentünk, kb. fél 2-re értünk ki, nem szerettük volna, ha a déli órákban kint van.
Etetés után simán elaludt a sátor alatt.
Vettünk 30-as faktorú naptejet, és szövetsapit adtam a fejére.
Mi is voltunk. Babakocsival mentünk, volt, hogy nem tudtam elaltatni, de általában sikerült, egész nap ott voltunk. 50-es naptejet használok, mert nagyon fehér bőrű, kék szemű, szőke kisfiam van, így elég érzékeny. :) Amikor elaludt, akkor árnyékban altattam a babakocsiban. A kis barátja is velünk volt, ő is elaludt, de neki már babakocsi sem kellett, csak anyukája melléfeküdt a plédre.
Egyébként most is voltunk vele, már 4 éves lesz és szerencsére ismét el tudtam altatni, bár csak 1-1,5 órát aludt ebéd után. :)
Egy 2 éves már nagyon nem baba :)
Mi voltunk, babakocsit nem vittünk, mert féltem, hogy ellopják.
Napsátor, takaró.
Mi alvás után mentünk ki, így otthon jól beebédelt, kipihente magát és még a legnagyobb meleget is elkerültük.
Köszönöm a válaszokat!
Valószínüleg kicsit "túlmisztifikálom" ezt a problémát. :)
Nekem Ő az én Babám, ezért írom babának. Nem a korára vonatkozik, hanem a lényére. :)
Igen , én is azt érzem, hogy túlmisztifikálod, azért írtam, hogy ő már nem baba, hanem egy kisfiú..)
És azért kellene az agyadban átállítani, hogy ő nem baba, hogy az ilyen dolgokon ne akadj fent, hogy standra "kell" menni.:)
Persze, minden kezdet nehéz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!