Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek a szülők?
2es vagyok én úgy vagyok vele hogy nekem se esik jól a napon főni úgy 11 és 2-3 között akkor gondolom a gyereknek se. De egyébként érdekes amit írsz mert így belegondoltam és mikor a fiam volt pici úgy 5 éve akkor valahogy sokkal inkább sapkásak kalaposak kendősek voltak a babák, manapság meg valahogy sokkal ritkább lett. Ez az elv ami korábban volt hogy 1 éves korig MINDIG kell valami a gyerek fejére (télen ősszel tavasszal sapka, nyáron kalap) valahogy kihalt.
Rám is furán néztek mikor arról érdeklődtek kell e az augusztusi újszülöttnek kissapkát venni...
Szokás dolga. Mi kint vagyunk az udvaron/kertben minden nap gyakorlatilag reggeltől estig.
A fiam 2 éves, nem tűri meg a kalapot. Egy szál trikóban van, vagy néha még az sincs rajta.
A lány 4 hónapos, ő is pucéran van ebben a dög hőségben, pelust sem adok rá. Nyilván, a picit nem napoztatom, de azért éri őt is a napsütés.
Továbbmegyek, én azt nem értem, hogy a médiában, meg mindenhol azt hangoztatják, hogy ezt a meleget csak vízparton, vízben lehet kibírni. Ok, hogy a víz hűsít, de árva árnyék nincs a vízben, észrevétlenül is leég az ember.
Mi csak 8-11-ig vagy 16-20-ig strandoltunk a nyaraláskor a balcsin, eszünkbe nem volt a déli órákban még sapkában sem a tűző napon lenni. Kivéve persze pl. ha belecsúsztunk a déli órákba mondjuk egy állatkerti kirándulásnál... de akkor is kerestük a legkisebb árnyékokat is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!