Hogy lehetnek szülők ennyire felelőtlenek?!
szerintem túl sokat foglalkozol mások magánéletével..gondolom itt mindenkinek van olyan amit azért nem reklámozna...mindenki a saját háza körül söprögessen és ne másokat ítéljen el....te meg ha vásárolsz azt nézed a másik mit csinál??
előfordul az ilyen,hogy az ember pár pillanatra félre néz..mindenki hibázik ettől még lehetnek nagyon jó szülők..sokan azt hiszik ha agyerek se**ében vannak 24 órában attól jó szülők...kiesett,sajnálom a kislányt,de nem kell itt mindjárt azzal jönni,hogy az ilyeneknek nem kell gyerek meg stb.
:-( Szomorú hogy vannak ilyenek. Pénteken voltam én is a városban (nem épp nagyváros, de azért rengeteg autó vidéken), a 3 éves lányommal mentünk. Én megértem szorongatni a kezét a zebrán, meg tulajdonképpem mindenhol, mert nem sokat sétálunk a városban, megbízható kislány amúgy, de hozzá van szokva hogy falun ahol lakunk, biztonságosabb, és lehet menni. Na szóval ment egy anyuka 4 gyerekkel, legnagyobb olyan 4-5 éves volt, középső 3, volt egy olyan 1,5 éveske, meg egyet tolt a babakocsiban. A másik 3 gyalogolt előtte, utána, vagy inkább futottak a nagyobbak. A legkisebb meg mindig lemaradt, annak kiabált hogy gyerek már. Szegényke alig bírta. Mentek át a zebrán, ugyanígy, kicsi lemaradva. Közben bementem a DM-be, onnan lestem az eladókkal együtt amúgy, mert ők is azt figyelték, hogy nem üti e el egy autó azt a szegény kicsit. Szerencsére nem lett baj, de meghült bennem a vér párszor. Én nem mernék így elindulni 4 ekkorával egyedül.
Ha megyek a 3mal (19 hósak az ikerfiaim) akkor ők az ikerkocsiban, kisasszony meg testvérfellépőn. Én így érzem biztonságosnak a városban, forgalomban.
Sok ilyen van oszinten szolva en mar a tvt is elkapcsolom ha valami gyereknantalmazasrol hallok, vagy balesetrol mert annyira sziven tid utni. Velunk tortent igaz nem babaval hanem kb 3-4 eves kisfiuval:
Balcsin setaltunk a keszthelyi molon tavasz volt a mi babank meg babakocsiban toltuk. Futott mellettunk a kisfiu egyszer csak elesett es belecsuszott felig a vizbe epp csak meg tudott kapaszkodni a molo szelen a betonba de ilyedteben nagyon kapalozott. Sogorom odaugrott hogy segitsen mire jott uvoltve az apja hogy hagyjuk beken a gyereket maga csinalta a hulyeseget oldja meg! vizes nem lett ki is maszott de hat az apa reakcioja nagyon durva volt ott alt es szidta csak a gYereket nezte ahogy probal felmaszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!