Hogy lehetnek szülők ennyire felelőtlenek?!
Nem a balesetekkel van baj. Az én fiammal is történt már meg fog is. Itt azzal van a gond, hogy ez simán elkerülhető lett volna. Először is ha már nincs el a gyerek a beülősben, akkor nem teszem simán a kocsiba. Ha meg mégis, akkor nem hagyom magára. Szerintem tök alap. Aztán ha megvan a baj, akkor a minimum és az első amit ép eszű ember tesz, hogy leveszi a sapkát és megnézi mi történt. De ők nem tettek semmit! Lehet hogy én vagyok túl parás, de ha a gyerekem egy bevásárlókocsi magasságából fejre esik a járólapra, és 10 percig ordítva sír, fogja a fejét, akkor legalább azt az átkozott sapkát leveszem, aztán elviszem orvoshoz egyből. Jobb félni mint megijedni. És nem, nem szoktam bevásárlás közben az embereket nézegetni, de ez nagyon megrázott és aggódtam a pici lányért a többi vásárlóval együtt. Szemmel láthatóan jobban mint a saját szülei. És bárki bármit mond, ez csupán felelőtlenség volt nem baleset. És az is felelőtlenség ahogy reagáltak. Remélem jól van a baba.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!