Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennél, ha 3,5 éves...

Mit tennél, ha 3,5 éves kislányod egy magyarországi híres művésznő iránt rajongana, és gyakran azt mondogatná, hogy "mondjuk Ő (tehát ez a művésznő) az Anyukám, nekem meg a testvéremnek, jó Anya? "

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Úgy érted, hogy szituációs játékban pl a Halász Judit az anyukája? Ha csak játék, nem hiszem, hogy foglalkoznék vele. Pici még, pár hét alatt túl lesz ezen szerintem.
2012. aug. 4. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Majd elmúlik.
2012. aug. 4. 21:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a rajongása több mint egy éve kezdődött, amikor elmentünk egy koncertjére. Azóta több koncerten is voltunk, virágot is vittünk neki, hogy a kislányom odamehessen hozzá, és átadhassa. Azóta minden nap téma ez a hölgy, hogy a lányom mennyire nagyon szereti, mindig szituációs játékokat játszunk vele kapcsolatban, eljátszuk, hogyan adja át a virágot, vagy kitalált játékokat játszunk, például megbetegszik, és a lányom kíséri orvoshoz, ő gyógyítja, stb... Azonban pár napja elkezdte azt mondogatni, hogy ez a művésznő az anyukája, és ma esti mese közben is megszakított, és mosolyogva mondta, hogy neki és a testvérének ő az anyukája. AMikor megkérdeztem, hogy akkor én kinek legyek az anyukája, akkor azt felelte, hogy a Böbének (Böbe a lányom játékbabája). EZekhez mindig mosolygós képet vágok, de ma olyan volt, mintha egy kést döftek volna a szívembe. Persze ma is mosolyogtam hozzá.
2012. aug. 4. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne vedd a szívedre!

Lányom mostanság ha nem az van amit akar, vagy nem engedem, össze fonja a két karját, hátat fordít nekem, és lazán azt mondja Tünj el innen, nem szeretlek!

Én csak mosolygós rajta, mert még ilyenkor is olyan aranyos, nem vesz fel a dolgokat!

2012. aug. 4. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Hát én bizony nem mosolyhok olyan dolgokon, amik egyáltalán nem tetszenek, hanem kimutatom az igazi érzéseim. Én ugyanezt várom a gyerekemtől most 4 évesen is, valamint majdan felnőttként. Ha olyat csinál, tesz ami fáj - akár fizikailag, akár lelkileg- én nem alakoskodom.

Miért ne értené, hogy ez rosszul esik neked? Az a nő egy idegen, anya pedig te vagy. Ezt mindig elmondanám neki, mikor anyának nevez egy vadidegen akárkit. Ha játék, ha nem. Van olyan játék, amibe nem kell feltétlen partner lenni. Felesleges hülye tévképeket erősíteni benne.

2012. aug. 5. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Így már kicsit komplikáltabb a dolog.

Ezoterikus körökben ilyenkor elkezdjük bogozni, előző életükben hogyan voltak összekapcsolva ezek a lelkek.

Kicsi még, nyitva vannak a szenzorai. Ne firtasd ezt a rajongást, el fog múlni, ahogy növekszik és új dolgokat tapasztal, elfelejti.

De ne vedd a szívedre, nem ellened szól!

2012. aug. 5. 11:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma is bálványoztuk az imádottat.... :-) na mindegy. Nagyon szereti a lányom, így "én is."
2012. aug. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!