Mennyi idös volt pontosan a gyermek mikor elöször aludt a nagy ágyában nem kiságyban? Hogy fogadta? Eltettétek a kiságyat egyböl elötte vagy hogy volt?
Napra pontosan egy éves. A déli alvás már az új ágyban volt, a rácsos ágyat át vittük a mi szobánkba, hátha kell még, de Pàr nap után szétszedtük és eladtuk.
Először furcsa volt neki, kicsit nehezebben aludt el, de hamar megszokta, sokkal kényelmesebb volt neki, mint a rácsos.
15 hós eltettem a kiságyat le két nagy matrac melléfeküdtem elaludt enyi majd akpott egy ágyat egyszemélyes volt féltettem egyedül igy kapott egy kétszemélyes ágyat vigan körbeforogja éjjel. most szándékozom otthagyni éjjelre
2 éves lányzó
2,5 éves múlt a fiam
elvittük a szüleimhez,amikor megkapta az új ágyat.teéjesen átrendeztük a szobáját.amikor hazajött,nagyot nézett,de iszonyatosan örült.aznap délben nem aludt,de nem az ágy miatt,annyira fel volt pörögve az új szobája miatt.
este minden gond nélkül elaludt benne egyedül és azóta is.nem mászkál ki,az csak 2-3 alkalommal fordult elő.szépen szól,ha valami gond van,vagy felébredt
Szia!
Az kisebbik fiam is 15 hónapos volt,amikor átköltöztettük az emeletes ágy alsó ágyára.Aznap szét is szedtük a kiságyat,attól a pillanattól nyugodtan alszik,mert elfér,előtte mindig beverte valamiét,és gyakran felébredt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!