Meddig tartjátok az ablakban a Mikulás csomagokat? Minden ott van, vagy csak a Mikulások, és a többi édességet eltettétek? Meddig "illő" az ablakban hagyni?
Figyelt kérdés
Szeptemberben töltötte a fiam a 2. évét. Idén rengeteg csomagot kapott, amiket kitettünk az ablakba + adventi kalendáriumot 3mat is. Általában az egyik kalendáriumból kap egy csokit ebéd után (ezt már elsején megkapta, a másik kettőt tegnap és ma). Nem egy édesszájú gyerkőc. Most azon gondolkodtam, hogy csak a Mikulásokat hagynám az ablakban, a többi csokit, cukrot, nyalókát meg eltenném a szekrénybe, aztán majd megkapja apránként, húsvétig csak elfogy. :D Ja, meg vannak benne függelék csoki figurák, azok meg majd mennek a fára.2011. dec. 6. 16:14
1/5 anonim válasza:
megolvadtak ugyhogy ki is vettem:)
2/5 anonim válasza:
Nálunk csak a mikulás figurák mennek az ablakba, az is csak kb karácsonyig. A többi édességet egy nagy tálban gyűjtöttem össze, és mindne nap választhat belőle a kicsi. Persze ami nem kifejezetten csoki, hanem pl kismackó, szívószálas ital, sajttekercs...azt megkaphatja még mellé vacsi után.
3/5 anonim válasza:
Mi kitesszük az egész csomagot és mindennap lehet belőle enni,pár nap múlva már csak a mikulások vannak ott de csak karácsonyig mert akkor átkerülnek a fa alá és őrzik a fát.
4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este szomorúan ugyan, de kivettem a csomagokat az ablakba, csak a megkezdett adventi kalendáriumot hagytam ott. Gyereket nem érdekelte. Már így is egy-két Mikulás eléggé megolvadt. Én hiába adnék minden nap a fiamnak a csomagokból, nem kell neki, nem nagyon van oda az édességekért. Max. túró rudi, tejszelet, néha 1 nyalóka és kész. Azért is írtam, hogy húsvétig csak el fog fogyni. :D
2011. dec. 7. 13:01
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, az ablakból..
2011. dec. 7. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!