Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ötletes dolgokkal...

Milyen ötletes dolgokkal dobhatnám fel a mikulás csomagot, ha nem csokival akarom teletömni?

Figyelt kérdés

Lesz benne csoki. De kevés.

Gyermekkoromban szokás volt mandraint, mogyorót beletenni, de ez azért nem egy nagy ötlet, mert nálunk itthon mindennapos a mandarin, én pedig azt szeretném ha valami ötletes dolgot hozna a Télapó nem pedig olyat amit egyébként is rendszeresen kap a lányom.

2011. dec. 5. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
nehéz mert gondolom karácsonyi ajándék-előzetest nem akarsz adni,csak apróságot,de ne csoki legyen,ne gyümölcs és ne ilyesmi.
2011. dec. 5. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
pici plüss maci, túrórudi, vagy valami finomabb puding/joghurt, kifestő, színes ceruza/zsírkréta, "olvadós szívószál" (ízesített), győri édes kismackó, vagy valami hasonló piskóta, füge, datotya, kis marcipán figurák, stb.
2011. dec. 5. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szeret fodrászkodni (nem tudom hány éves) rakhatsz bele aranyos csatokat, meg hajgumikat. A keresztlányom imádja ezeket és igencsak "fogyóeszköz" nála!
2011. dec. 5. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Hány éves?

Én a 3 évesemnek vettem a kreatív boltba mindenflé festehő, ragasztható, vasalható, stb. dolgot.

2011. dec. 5. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a két éves fiamnak ikeás sínhez a 3 db-os vonatot tettem bele (már csak az hiányzik az ikeás készletéből, imádja), és egy homokórát a fogmosáshoz :o) Dm-ben vettem pici fogmosó homokóra.

Ha pedig már esetleg nagyobb a kislányod, nyomda? gyurmaformázó készlet, gyümölcsszelet, én még teszek bele amarántszeletet (amaránt étcsokival bevonva). Amúgy igen. Én is mogyorót tettem bele, de a fiam még nem ismeri, mert ugye azzal vártunk eddig, meg mandarint is, azt pedig még itthon nem evett, csak a mamánál.

A másik cipőjébe pedig narancsba szurkálok szekfűszeget, azt teszek.

2011. dec. 5. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
2,5 éves
2011. dec. 5. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
vettem egy ananászt a tesco-ban (279 FT), egyszerű sablonnal készítettem neki mikulás-arcot, és egy kis puttonyban kötöttem rá csomagban pici csokit, aszalt gyümölcsöt, mogyorót, virgácsot.
2011. dec. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!