Milyen ötletes dolgokkal dobhatnám fel a mikulás csomagot, ha nem csokival akarom teletömni?
Lesz benne csoki. De kevés.
Gyermekkoromban szokás volt mandraint, mogyorót beletenni, de ez azért nem egy nagy ötlet, mert nálunk itthon mindennapos a mandarin, én pedig azt szeretném ha valami ötletes dolgot hozna a Télapó nem pedig olyat amit egyébként is rendszeresen kap a lányom.
Hány éves?
Én a 3 évesemnek vettem a kreatív boltba mindenflé festehő, ragasztható, vasalható, stb. dolgot.
Én a két éves fiamnak ikeás sínhez a 3 db-os vonatot tettem bele (már csak az hiányzik az ikeás készletéből, imádja), és egy homokórát a fogmosáshoz :o) Dm-ben vettem pici fogmosó homokóra.
Ha pedig már esetleg nagyobb a kislányod, nyomda? gyurmaformázó készlet, gyümölcsszelet, én még teszek bele amarántszeletet (amaránt étcsokival bevonva). Amúgy igen. Én is mogyorót tettem bele, de a fiam még nem ismeri, mert ugye azzal vártunk eddig, meg mandarint is, azt pedig még itthon nem evett, csak a mamánál.
A másik cipőjébe pedig narancsba szurkálok szekfűszeget, azt teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!