Egy évesem velünk alszik kiságyban, másik szobában emeletes ágy tetején a három éves. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A pici használja a kilincseket a szobák között, hamarosan kimászik a kiságyból, az emeletes ágy felső szintjére a rövid oldalon önállóan fölkapaszkodik. Hogyan tovább?2012. máj. 7. 14:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire érdekli a másik ágy és a nagyobbik gyerekkel is megbeszélitek a közös szobát, akkor meg lehet próbálni ott altatni. Először csak napközben, aztán estére is.
Ilyesmire gondoltál?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm. A nehézség az,hogy ha beindul a pici és futkározik fent,akkpr engem a víz ver,mikor lendül ki a szélén...és ha éjszaka ,amikor nem vagyok ott?
2012. máj. 9. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!