Koran kelo kisgyerekek anyukai, hogy veszelitek at a napot? Kisfiam 6elott kel, es fel22kor alszik. Igaz napkozbe alszik 2orat. Ugy erzem kimerulok lassan.
:D
Pont ezen agyaltam :))))
Reggel 5.30 kor kel:S....fél 1 -kor dől ki és alszik 3-ig.Viszont Ő már fél 9-kor elalszik szerencsére.
Reggeli előtt szabadfoglalkozás van(azt csinál ,amit akar,mert nekem dolgom van:D ),reggeli után bolt,séta...hazaérünk,együtt játszunk.Majd ebéd,fekvés.Felébred,uzsonna,és indulás,mamához,játszótérre stb.Fürdésre haza,vacsi,fekvés.2 éves.Nekem főleg a monotonitással van nagy bajom,meg a folyamatos "úton vagyunk"-kal.Kicsit disznó módon várom az ovit:)))
A lányom is legkésőbb 6-kor kel. Már megszoktam. Inkább keljen korán, és este feküdjön le időben, mint fordítva. :)
Felkelünk, én kávézok, ő tejet iszik, aztán mehet, csinálhat, amit akar. Én megnézem a leveleimet, kávé, reggeli, összeszedem magam. Aztán öltözünk, megyünk boltba, vagy előtte főzök gyorsan, vagy takaritok, mikor mit kell csinalni. Ha marad idő délelőtt, akkor kint vagyunk az udvaron. Aztán ebéd, és én is pihenek. Uzsonna után meg megyünk ki, vagy csavarogni, barátnőhöz, játszótérre. És este fél 9-kor legkésőbb alszik.
5:30-kor kel, mikor az apja dolgozni megy, 2- kor alszik el, 4-5 között kel, majd 10-11 körül alszik el.
De heti 2-3 alkalommal nem is alszik délután, akkor is korán kel, és 9 körül alszik el.
Ennek ellenére énnéjfelig tv-zek.
Nekem igazából nem okoz gondot, jól elvagyunk!
Reggel tv-t néz, reggelizik, addig oda rakom az ebédet, takarítok mosok, 9- re kész is vagyok mindennel, szabad az egész nap, megyünk a játszótérre, vagy a strandra, vagy barátokhoz.
Igazából egész nap semmi dolgom, mert reggel gyorsan elvégzek mindent!
8.51es:Mennyi idos a kisgyereked?
Az enyem 16honapos.Sztem eleg faradt,egesz nap jon megy,kint vagyunk,vasarolunk,strandolunk,setalunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!