Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Koran kelo kisgyerekek anyukai...

Koran kelo kisgyerekek anyukai, hogy veszelitek at a napot? Kisfiam 6elott kel, es fel22kor alszik. Igaz napkozbe alszik 2orat. Ugy erzem kimerulok lassan.

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 07:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nehezen... A lányom lázas lett, éjszaka fél óránként felébredt, összesen 2,5 órát aludtam... Mindjárt fekszek le én is, bár felesleges. Ha alszik, aludj te is.
2012. aug. 3. 07:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Saját napirendemet alakítottam át. Amikor ébren volt, akkor végeztem el az otthoni feladataimat, alvás időben meg ha tudtam én is aludtam vele.
2012. aug. 3. 07:58
 3/17 anonim ***** válasza:

:D

Pont ezen agyaltam :))))

Reggel 5.30 kor kel:S....fél 1 -kor dől ki és alszik 3-ig.Viszont Ő már fél 9-kor elalszik szerencsére.

Reggeli előtt szabadfoglalkozás van(azt csinál ,amit akar,mert nekem dolgom van:D ),reggeli után bolt,séta...hazaérünk,együtt játszunk.Majd ebéd,fekvés.Felébred,uzsonna,és indulás,mamához,játszótérre stb.Fürdésre haza,vacsi,fekvés.2 éves.Nekem főleg a monotonitással van nagy bajom,meg a folyamatos "úton vagyunk"-kal.Kicsit disznó módon várom az ovit:)))

2012. aug. 3. 08:00
 4/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok...ja és éjszaka 3x ébred minimum...
2012. aug. 3. 08:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Ugyan az mint a 2. válaszoló!!Amikor alszik a lányom én is pihenek, igaz nekem ha puskát tartanak a fejemhez se tudok napközben aludni, de ilyenkor, pl most leülök egy bögre fagyival olimpiát nézni amíg alszik, amikor fent van pedig takarítunk együtt, vagy játszizunk, vagy bevásárolunk.Próbálok tartalmas napot csinálni, mert minél több minden van a napunkban, annál jobban alszik este.Mondjuk mostanában ettől a hüle időtől van, hogy 11 kor is még fent van este a kisasszony!!:)
2012. aug. 3. 08:03
 6/17 anonim ***** válasza:

A lányom is legkésőbb 6-kor kel. Már megszoktam. Inkább keljen korán, és este feküdjön le időben, mint fordítva. :)

Felkelünk, én kávézok, ő tejet iszik, aztán mehet, csinálhat, amit akar. Én megnézem a leveleimet, kávé, reggeli, összeszedem magam. Aztán öltözünk, megyünk boltba, vagy előtte főzök gyorsan, vagy takaritok, mikor mit kell csinalni. Ha marad idő délelőtt, akkor kint vagyunk az udvaron. Aztán ebéd, és én is pihenek. Uzsonna után meg megyünk ki, vagy csavarogni, barátnőhöz, játszótérre. És este fél 9-kor legkésőbb alszik.

2012. aug. 3. 08:17
 7/17 anonim ***** válasza:

5:30-kor kel, mikor az apja dolgozni megy, 2- kor alszik el, 4-5 között kel, majd 10-11 körül alszik el.

De heti 2-3 alkalommal nem is alszik délután, akkor is korán kel, és 9 körül alszik el.

Ennek ellenére énnéjfelig tv-zek.

Nekem igazából nem okoz gondot, jól elvagyunk!

Reggel tv-t néz, reggelizik, addig oda rakom az ebédet, takarítok mosok, 9- re kész is vagyok mindennel, szabad az egész nap, megyünk a játszótérre, vagy a strandra, vagy barátokhoz.

Igazából egész nap semmi dolgom, mert reggel gyorsan elvégzek mindent!

2012. aug. 3. 08:51
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
mennyi idős? Ez nagyon kevés, megpróbálnám lefárasztani. És egyre korábban fektetném. De azt kell, hogy mondjam, ez így nagyon extrém kevés alvás, felnőttnek is kevés lenne.
2012. aug. 3. 11:18
 9/17 A kérdező kommentje:

8.51es:Mennyi idos a kisgyereked?

Az enyem 16honapos.Sztem eleg faradt,egesz nap jon megy,kint vagyunk,vasarolunk,strandolunk,setalunk.....

2012. aug. 3. 12:08
 10/17 anonim ***** válasza:
hajjaj, ezt tényleg nehéz bírni. Enyém csak azóta álomszuszék, mióta ovis...
2012. aug. 3. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!