Rossz lehet a hallása, vagy csak "szórakozik" velem?
Figyelt kérdés
3,5 éves a fiam, eddig ezzel nem volt probléma. Mostanában kedzte el, hogy folyamatosan visszakérdez. Normál hangerővel beszélünk hozzá, úgy mint régen. Van, hogy 3-4 szer is visszakérdez. Mindig csak ezt hallom: tessék? tessék? Én meg csak ismétlem magam. De nem csak velem, az apjával, a mamával is ezt csinálja. Nem tűnik rossznak a hallása, legalábbis eddig nem vettük észre. Azt gyanítom, csak játszik velünk. Ez lehetséges?2012. aug. 1. 14:30
11/11 anonim válasza:
Lassan 4 éves a fiam, Ő is ezt csinálta ősz óta. Rendszeresen visszakérdezett, már az őrületbe kergetett vele. Eleinte azt gondoltam szórakozik, aztán azt ,hogy baj van a hallásával, majd megint úgy voltam vele, hogy csak szórakozik. Tél végén elvittem a magam megnyugtatására fül-orr-gégészhez. Kiderült, hogy a gyerek nem szórakozik, mind a két dobhártyája be van húzódva, és mögötte tele van savóval a füle. A hallásgörbéje pedig teljesen lapos neki, b típusú. 1 hét múlva műtik, eddig próbáltuk neki gyógyszerrel helyre hozni, de nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!