Más is be szokott fásulni a gyereknevelésbe?
Utolsónak, falun laksz: vegyél virágokat, gondozd, nézd hogy nőnek. Én vettem csirkéket, kacsákat, nyuszikat. Pici pénzért mert legkisebb korban vettem meg.
Rettentően nincs szabadidőm a 4 és 2 évesssel, de mégis ez tök jó!!! Ők segítenek nekem. Mindig örülünk, ha nőnek, a virágok alakulnak. Szeretjük. Dög fáradt vagyok, mert segítségem nekem sincs és az én férjem is csak vasárnaponként van itthon, ráadásul a 2 gyerek fiú és nem a legszófogadóbb korban vannak:))) De nagyon tudom ezt az elfoglaltságot javasolni. A virágok szépek, az állatok meg háááát finomak lesznek ugye...:) És nem is kell őket megvenni, tudod hogy nem tápos , szójás húst eszel.
Egy kis humor a fásult mamiknak:
Az egyik kedvencem a kommentek közül:
Gyermek ül etetőszékben, majszol nutellás kalácsot, én neki háttal teszek-veszek. Egyszer csak vérfagyaszó sikítás: MI EEEEEZ???!!! Mi lenne, felelem egykedvűen, nutellás kalács, és bosszankodni kezdek, ez a gyerek megint sumákol a kajával, nem tudok a kedvére tenni, stb. Ám gyermek ismét visít: DE MIIIII EEEEZZ???? Harmadjára közli, hogy EZT NEM KÉREEEEM! Dühös vagyok, újabban a kölök semmit se hajlandó megenni, s anélkül, hogy hátrafordulnék, ráförmedek: Mindent meg kell enni, ami a tányérodon van! Gyerek kétségbeesetten: "De nem vagyok éhes". Ekkor hátrafordulok, és látom: a tányéron, a nutellás kalács mellett egy tízcentis zöld sáska pihen...
Amúgy van itt minden, bepelenkázott darázstól kezdve a gyerekkel együtt kiöntött fürdővízig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!