Tényleg van olyan anyuka (már ha az) hogy az egyik gyermekért rajong odavan majd megfojta szeretével a másik meg úgy van a semmiben?
10 hetes terhes vagyok imádom a lányomat életemet odaadnám érte de ha megszületik a tesója ugyanúgy fogom szeretni mind a ketöt ha nem még pszichológust is felkeresek.
ugyanmár hogy lehet átesni a ló másik oldalára ilyen szinten?
Szerintem az, hogy éles különbséget tesznek a gyerekek között, nem is annyira ritka, mint gondolnánk. Én ismerek (már felnőtt emberek közt) olyat, ahol két fiú közül a nagyot imádja a mai napig az anyja, a kicsi pedig konkrétan „hamupipőke” szerepben volt mindig is, és ezen az sem változtatott, hogy a nagyból egy gerinctelen, elkényeztetett ürge lett, a kicsiből pedig jó ember. Olyat is ismerek, ahol a lány volt a „rabszolga” otthon, a fiú pedig a kis ütyülüpütyülü aranyoska – ilyen felállásból kettőt is tudok kapásból.
Szóval igen, ilyen anyák vannak.
remélem nincs...:(
de ha van, hálás vagyok, hogy nem velem történik ez.
Nekem 2 gyerkőcöm van, 3,5 éves és 7 hónapos, annyira imádom mindkettőt, hogy elmondani sem lehet. Teljesen egyenlően nincs különbség, hálás vagyok minden percért, amit velük tölthetek, bár néha ki tudnak borítani...:)
Az említett kérdésről annyit, hogy ott az anyukának valami pszihés problémája van tuti biztos, ami egy gátat képez benne és nem tudja szeretni valamiért a nagyobb gyerekét.
Mindenképp szakember segítségére lenne szüksége. Szívből sajnálom a gyerkőcöket, és remélem valaki észreveszi és idejében segít az anyukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!