Tényleg van olyan anyuka (már ha az) hogy az egyik gyermekért rajong odavan majd megfojta szeretével a másik meg úgy van a semmiben?
10 hetes terhes vagyok imádom a lányomat életemet odaadnám érte de ha megszületik a tesója ugyanúgy fogom szeretni mind a ketöt ha nem még pszichológust is felkeresek.
ugyanmár hogy lehet átesni a ló másik oldalára ilyen szinten?
Ezek szerint.....
Nekem is két kislányom van,a kicsi 5 hónapos,a nagy 3,5 éves,ha nem egyformán szeretném őket,már rég a diliházba küldtem volna magam...
Van, de az már beteges.
Nekem is kettő van, és hol ezt -hol azt "imádom" jobban...Ha megkérdeznék, h melyiket, azt mondanám, hol az egyiket-hol a másikat...:)És ha az egyikkel pl. kedvesebb vagyok , nevedgélek; már jön a belső hang, és a másikkal is próbálok foglalkozni.
Remélem hogy kamu a kérdés,mert elsem tudom képzelni hogy ilyen anya létezik:(
Nekem egy kisfiam van 2 éves de ha lenne másik gyerekem már most tudom hogy szeretném mindkettőt!!Ez a normális:)
MOst megyek és írok a másik kérdéshez:)
MÁSKÉPP!
De a másik kérdésben az anya nem szereti...
A
A szeretet nem megfeleződik,hanem megduplázódik!Ettől ne félj!A másik kérdésben szereplő hölgy egyértelműen depressziós,és egyéb pszichés problémái vannak,orvosi segítségre van szüksége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!