GYEREKKORI SEJPÍTÉS?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 éves lesz augusztusban,nemrég született kishugicája,azóta egyre jobban sejpít,a baba érkezése elött nem tűnt fel,amúgy okos ,értelmes,modjuk ha mondom neki ,hogy mondjad lassan,hogy LŐŐŐ(BETŰ)akkor kimondja szépen,a z s betű nem megy!Ezt kinővi?, A védönő azt mondta5 éves korig nem kezdenek ezzel foglalkozni.Írjatok,volt-e már valaki ilyen helyzetben,vagy csak én reagálom túl?2012. júl. 28. 07:42
1/5 anonim válasza:
szia, én segíteni nem tudok, de volt itt egy kérdés kb. 1 hónapja, egy gyesen lévő logopédus(??) kismama válaszolgatott..vmi van-e kérdésed gyerkőcöd beszédfejlődésével kapcsolatban?? keress rá, hátha megtalálod, és ő akkor konkrét választ ad sztem...
de amúgy sztem igen, kicsit túlreagálod, valszeg a hugica váltja ki a visszaesést, a figyelmedet próbálgatja...
2/5 anonim válasza:
Mire suliba megy kellene kinőnie a sejpítést, de még elsőben sem vészes.
Anyu mai napig emlékszik ahogy az Ovis ballagáson szavaltam:
Iszkola Iszkola ki a cuda jár oda:)))
És mégsem sejpítek felnőtt létemre, sőt logopédushoz sem jártam!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meg is találtam!
2012. júl. 28. 08:34
5/5 anonim válasza:
épp ma gondolkodtam azon hogy a 3 és fél évesem még mindig selypít, neki is most született egy tesója. majd kinövi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!