Csak az én gyermekemmel kell "veszekedni", hogy végre elaludjon?
Az én fiam, két éves, és egy ideje, lefektetés után min 3
-szor szaladgálhatok be hozzá, mert vagy vizet kér, amiből iszik két kortyot, vagy pisilnie kell, mikor is kisajtol magából kb 5 cseppet. Ilyenkor én is erélyesen rászólok, hogy nagyon szeretem, de alvás idő van, és én is szeretnék lefeküdni aludni.
Elso valaszado, nem birom abbahagyni a nevetest. :) "kisajtol magából kb 5 cseppet". Nagyon rafinalt es eszes kisfiad van. :))
Nallunk este 8-kor van lefekves de van, hogy 9 elott nem alszik el. Az agyaban marad, nem maszkal ki de enekel, mondogat, a pluss alvos jatekaval jatszik... Aztan egyszercsak nema csend lesz. Ilyenkor bemegyek es betakarom meg elrendezem kicsit az agyat amit szetszedett. Ritka amikor lefekszik es egybol elalszik. erdekesm emrt delutan nincs ilyen gond csak este.
az én kislányom is ilyen jó pár napja.
most szomjas, most a cumija leesett....
tegnapelőtt kérdeztem Tőle, hogy most már folyamatosan veszekedni kell-e vele az elalvás előtt? mert nekem ez így nem jó és biztos Neked sem.
azóta "magába szállt" és már csak kétszer átkiabál, hogy Anyaa, válaszolok neki vagy jó éjszakát vagy pihenjél-t és csendben marad :)
olyan jók ezek a kérdések!
nem vagyok egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!