Mi van, ha nem viszem el a 2 éves státuszvizsgálatra a gyerekem?
Szia! A lányom március végén volt 2 éves. A védőnő előre szólt, hogy mikor vár minket. Elmentünk, megcsinálta a méréseket, kitöltötte a papírt, stb... és ideadta a fénymásolatot, amivel menni kell a dokihoz.
(a lányom végigordította az egészet!)
Mondta a védőnő, hogy nem muszáj a következő héten menni, ráérünk. (Nekünk is a szomszédos településre kell utazni a dokihoz).
Na, ez olyannyira ráérős volt, hogy én totál elfelejtettem. Mikor észbe kaptam, akkor a gyerek lebetegedett, de annyira nem, hogy rendelésre menjek vele... Szóval kb. 2 hónapot csúsztunk. :)
Kezdésre már ott akartunk lenni, hogy elsők legyünk, mielőbb letudjuk a dolgot. A lányom itt is elkezdte az üvöltést, az ajtón úgy kellett berángatni, pedig a doki még a láthatáron se volt.
Egyedül az ottani védőnő volt ott csak. Azt mondta, hogy adjuk a papírt, lefénymásolja, és menjünk!! Ne kínozzuk a gyereket! :)
Kérdeztem, hogy nem lesz baj? Nem kellene megvárni a doktornőt? Azt mondta, hogy nem, menjünk nyugodtan!
Tök fölösleges lett volna várni a dokinkra, mert ő sem az a nagyon alapos, vizsgálós fajta. Belenéz a gyerek szájába, és kész. Nem kérdez semmit. (max. a pénzt várja).
Én örülök, hogy így megoldottuk, nem is lehetett volna jobban! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!