Van olyan, hogy bekerül az oviba és néha bepisil? Akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 14:30
1/5 Jubilee válasza:
Semmi. :) Kicserélik a pisis ruháját. Kezdetben a kisfiam is sokszor annyira belemerült játékba, hogy már nem ért ki pisilni.
2/5 anonim válasza:
csatlakozom az elsőhöz. Dajka néni vagyok. Átöltöztetjük és kész. Nem csinálunk belőle ügyet.
3/5 anonim válasza:
Javaslom legyen a zsákjában legalább 2 öltözet ruha, mert akár bepisilés akár csak a mosakodásnál átnedvesedés is előfordul. A bombabiztosan szobatiszta kisfiam kétszer is bepisilt az első hónapban, sőt egyszer a kaka is becsúszott. Ügyet nem csináltak belőle, kapott tiszta ruhát a koszosat pedig bezacskózva a zsákja mellé tették, így rajtunk kívül senki nem tudta, hogy baleset történt.
4/5 anonim válasza:
Ahogy írták a többiek is, nem csinálnak belőle problémát, átöltöztetik. A lányom ovijában volt kisfiú, aki nem volt ágytiszta, gond nélkül ráadták alváshoz a bugyipelenkát.
5/5 anonim válasza:
A mi ovinkban sem csináltak belőle gondot. Kisfiam az én tudtommal egyszer pisilt be. Öltözködéskor tűnt fel ,hogy mintha másik bugyi lenen rajta, akkor kérdeztem rá. Mondták, hogy igen, bepisilt, át lett öltöztetve és ennyi. Kértem a pisi ruháját, mire mosolyogva közölték, hogy már ki lett mosva, amint megszárad beteszik a kosarába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!