Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nagyon későn alszik el 3...

Ha nagyon későn alszik el 3 éves gyerkőcöd délután, felébreszted vagy hagyod aludni?

Figyelt kérdés
Kisfiam most aludt el. Tegnap fél2-4-ig aludt.Ezek után fél 11-kor tudtam letenni aludni. Ma szerintem fél 4-kor felkeltem, hogy este időben letudjam tenni fél 10 környékén. Apukája minden reggel fél 5-kor kel, így neki kellene a pihenés.
2012. júl. 26. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen felkeltem, vagy fél2 után nem fekhet le, csak este.
2012. júl. 26. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
lányom még csak ké éves de 1 kor alvás van lehet 3 ig aludni és este 9 kor már alszik is
2012. júl. 26. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Én fel szoktam ébresztgetni. Nem hagyom sokáig aludni,mert akkor nem lehet lelőni este. Nyugodtan puszilgasd fel te is időben!
2012. júl. 26. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Akármikor is alszik el (1kor vagy fél2-kor) 3 órakor mindig felébresztem a 3évesemet. Este ő is fél10 körül alszik el.
2012. júl. 26. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Én soha nem ébresztem fel. Van, hogy fél 5, de olyan is volt, hogy hatkor ébredt. (1, max. fél 2- kor kerül ágyba) De este fél 10 kor így is le tudom tenni. Ki kell tapasztalni, mert az, hogy nálunk működik nem jelenti azt, hogy nálatok is fog. :)
2012. júl. 26. 14:47
 6/10 anonim válasza:
Szerintem is ki kell tapasztalni ezeket az alvási szokásokat.Nálunk például nem jó, ha du.3 után alszik el, mert akkor este nem fekszik le időben,ráadásul rettentő nyűgös is.Gondolom érzi, hogy nem ez a megszokott.Mi délre igazítjuk az alvás időt, persze van, hogy tolódik, de max.1 óra az ami még belefér nálunk.Tegnap 3 után aludt el, mert vendégségben voltunk és nem aludt délben, rá is fáztam, mert este negyed 11-kor aludt el.Szóval én inkább maradok ennél a déli alvásnál, és, ha valami okból kifolyólag nem lenne ez meg, akkor inkább ne aludjon és lefoglalom valamivel.
2012. júl. 26. 14:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Kisfiam is általában 13 óra körül már alszik, és 15 körül már fent van. Ilyen esetek ritkán vannak.
2012. júl. 26. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbáld korábban lefektetni és másfél órát hagyd max aludni. Én is próbálkoztam mindennel, de beláttam, hogy eljött az idő, hogy már nincs szüksége a délutáni alvásra, mióta nem alszik, azóta este 8-kor már szundizik, másnap reggel 8-ig, napközben nem fáradt.
2012. júl. 26. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Én anno mindig ébresztettem vagy ha bizonyos ideig nem akart elaludni, akkor már kihúztuk alvás nélkül, mert felborította az estét és nem lehetett letenni. Most már nincs ilyen "problémánk" 4 éves, már nem alszik napközben. :)
2012. júl. 26. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem ébresztettem fel, mert nem befolyásolta az esti alvását. Ha délután 4-6-ig aludt, akkor is ugyanúgy ment 9-kor aludni, mint normál esetben.
2012. júl. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!