Ugye nem fog megutálni engem a kisfiam?
Most született 5 napja a kistesó, a nagyobbik kicsikém 4 éves, már lassan 1 hónapja lent van a papánál Abádszalókon azért hogy nyaraljon is meg a kicsi születése miatt mert nem tudtuk volna hova tenni ha megyünk szülni!!
De hétfőn utazunk le mi is ,és hozzuk is haza természetesen!!Minden nap beszélünk telefonon és mindig elmondja hogy anya holnap jövök haza jó??!!
Hát mindig bőgök mikor letettem a telefont olyan lelkiismeret furdalásom van!!Majd bele őrülök!!
Nem is tudok a kicsinek örülni ,mert mindig a nagyra gondolok!!
Mit tegyek !!
1 hónapja......
biztos nehez lesz a kezdett föleg hogy kistesó is van nehogy azt higyje őt parlagra tettétek mert jött valaki helyette hogy birtad ki hogy ne lásd egy hónapon kerezstül és 4 nap után kiborulnék
Biztos nem fog megutálni, effelől megnyugodhatsz.
De a lelkiismeretfurdalásodat megértem. 1 hónap RENGETEG idő!! Főleg egy 4évesnek :(
Mert már nagyon akart menni a papához ,és nem gondoltuk volna hogy a kistesó a 39,hétre születik!!
Mivel a Patrik fiam hamar született ,igy ugy gondoltuk hát had menjen le ugy is hamar születik meg a kicsi is aztán mi megyünk utána le Szalókra!!
Hérfőn utazunk ,le mi is már alig várom!!!
Csak az a baj hogy a pici még csak 1,5 hetes lesz!!
De mi is akarunk nyaralni kicsit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!