Idegelt már fel úgy a gyermeked, hogy azt gondoltad mindjárt kivágod az utcára?
Hogy kezeled le magadban a gyerkőc dührohamait, hisztiket?Volt hogy meglepődtél saját rekciódon is? Boltban, vendégségben jön rá mit csinálsz? Az okoskodó tanácsadókkal mit kezdesz?
Nem azon anyukák válaszát várom akinek soha nem volt hisztis és dührohamos a makulátlan gyermeke, hanem azokét akik tudják miről beszélek, miről szól a kérdés.
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk is minden rendben otthon, már kicsi kora óta sírós volt bármit csináltam.
Most is hogy írok, a szomszéd szobában visít és üvölt. Kiborult a bli, hogy az apja nem csinálta meg neki a tizedik fekvőtámaszt...:( Ilyen apróságokon. Nem mindegy a boltban milyen színű a kosár, de már oda sem nagyon viszem.
Most megy majd oviba. Attól félek haza fogják küldeni hogy nem tudnak vele mit csinálni....:(
Szia!2 és fél éves fiam a legkisebb,és hát persze hogy volt olyan!Pár hete kezdődött nálunk a hiszti időszak és én egy viszonylag nyugodt természet vagyok.Lányaim vannak akik akikkel ezt az időszakot valahogy sikerült jobban átvészelnünk.Ők nem hisztiztek ennyire.A fiam bármin képes felhergelni magát,és földhöz vágni magát ordítva.Például:
-Kérek inni!
-Jó azonnal!
-De most kérek!
-de nem abba a pohárba!
-De nem azt kérek!
-De mégis azt kérek!
Ezt eljátssza kicsit,
-Jó akkor nem kapsz,ha nem tudod eldönteni!
Kiöntöm
-De nem kérek inni!
leteszem
-De kérek!
És ez a cipőfelvételnél,az étkezéseknél(nem jövök enni)fürdésnél stb.Általában tudom kezelni,az apjában előbb felmegy a pumpa.Legtöbbször beviszem a szobába,és mondom neki ha abbahagyja majd jöjjön,addig nem tárgyalunk.Jön is.Egyszer volt hogy annyira túlhergelte magát hogy bementem,de le is nyugodott.Az a baj hogy éles hangon visít,ordít hozzá.Egyszer sajnos olyan szinten beleordított a fülembe hogy a szájára csaptam.Utána jó ideig nem visított,megjegyezte.Boltból hazahoznám,de még nem volt ilyen.Hát a dédi szokta mondani hogy meg kellene jól rakni(ő mint legidősebb tesó 5 testvérét nevelte fel az anyja halála után,mindig ezzel jön hogy azok nem viselkedtek így,a mai szülők túl megengedők)én nem szeretném verni a gyerekem.Az tény hogy nagyon nehéz,próbálok nyugodt lenni és ezt mutatni,gondolom a vége még odébb van.
Nekem a védőnő mondta, h nem is vagy igazi anya, ha nem akartad még a falhoz kenni a gyereked:)
Párszor eszembe jutott, h de jó lenne, ha gumiból lenne, és visszapattanna a falról, gondoltam már arra is, h egyszerűen fogom magam, és elsétálok otthonról, őt pedig a kiságyban hagyom, addig sem hallom, h üvölt.
Volt, h felhívtam a férjem, h jöjjön haza, de MOST, mert félek, h agyonvágom a büdös kölköt...
Nálunk is erős akarat párosul hihetetlen kitartással, és makacssággal, volt már pár meccsünk az elmúlt majdnem 5 év alatt:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!