Szobatisztaság kezdete után mennyi idővel tudta gyermeked egyedül intézni a pisilést?
enyém is kb. 2 hónapja szobatiszta.
egy hónapja ha kell pisilnie ki megy egyedül a wc-re, felrakja a szűkítőt, levetkőzik, felmászik (ettől rosszul vagyok :D), pisil, megtörli, lemászik, lehúzza a wc-t kezet mos, de fel nem öltözik, az első pisiléstől itt csupin van és nem tudom rávenni, hogy öltözzön fel.
ha utcán pisil akkor finoman nyomom előre a fenekét mert ha pisis lesz a cipője akkor sír, de egyébként egyedül intézi, ott felhúzza a nacit, bugyit.
2,5 éves
Szia!
A Fiam 2,5 éves múlt nem rég lett teljesen szobatiszta, hát öltözni, minimum 3 éves koráig segítek neki, bár már egész jól halad, mert bölcsis, és kezd magától önállósodni, csak még ügyetlenke, így segítek!
A Lányomat is addig segítettem öltöztetni, míg el nem kezdte az óvodát! Most, már nem engedi, hogy segítsek 4 éves múlt!
Üdv két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!