Mi történt vele? Miért ordít ennyire hajmosás közben?
Eddig semmi gond nem volt. Utolsó Két hajmosásunk viszont olyan ordításba fulladt,hogy tegnap madjnem be is hányt a lányom.
21 hónapos lesz. Hosszú haja van, eddig engedte,hogy leöntsük kis edénykével neki, zuhanyzott is, ő maga engedte a fejére a vizet. A nagy kerti medencében is csapkodta a vizet, laig látott, lebukkott néha avíz alá, szórakozott :):)
De most nem tudom mi történhetett,hogy enniyre sír. mert nem hiszti, potyognak a könnyei szegénykémnek
Lehet, hogy most utálta meg. Előfordul. Én azt utáltam kicsiként, ha az arcomba folyik a víz. A megoldás az, hogy egy összehajtott, kellően nagy, jó nedvszívó törölközőt adsz neki, hogy szorítsa az arcára - így nem folyik oda a víz. Szerintem a legtöbb esetben ez a probléma, úgyhogy akkor is érdemes megpróbálni, ha nem tudod vele tisztázni, mi a pontos gond.
Persze más is lehet, pl. valamikor a szemébe/szájába folyt és csípte/keserű volt, azóta utálja. Esetleg új sampon van, ami csíp/büdös stb.
Az en kisfiam baba kora ota uszik. Nyitott szemmel lemegy a vizala es nagyon szereti. Sokkal tovabb birja mint en. Hajmosasnal megis orditott ugyhogy szerintem nincs osszefugges a ketto kozott. En sem ertettem, hogy miert. Aztan valamelyik nap vettem egy ilyen gumi samponozo sapkat (bocsi, nem tudom a magyar nevet mert Angliaban elunk es itt "shampoo shiled" a neve). Ezt rahuzom a homlokara jo szorsan (puha gumibol van nem hagy nyomot szepen railleszkedik de a vizet nem engedi at). Igy nem megy a szemebe es nem ordit. De ha ezt nem hasznalom akkor megy a siras nallunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!