2 évesem megtanult egy káromkodást! Ilyenkor mi a jobb módszer?
Figyelt kérdés
2 éves lányom tisztán,érthetően beszél nagyon régóta.És hát bevallom töredelmesen,néha még az én számon is kiszalad,de az apjáén meg sokszor az a bizonyos "ba.d meg":(((
Nah az én okos gyerkőcöm persze megtanulta és ma pl.egész nap hajtotta is...az apjával meg csak nézünk egymásra,hogy most mit tegyünk.Szerintetek megszidni jobb érte,vagy figyelmen kívül hagyni és hátha elfelejti?(persze megbeszéltük a párommal,hogy mostmár nagyon figyelünk erre,és csak "macskarugjameg,kutyamindenit" lesz ezután....)
2012. júl. 23. 21:08
11/11 anonim válasza:
Az én 3 évesem a h*lye és a büdös pics*ba szavakat mondja. Próbáltam már h rászólok, figyelmen kívül hagyom, elmagyarázom, büntetésül elveszem a játékát, de nem hatotta meg egyik sem. A játékelvételnél még inkább mondta, úgyh azt fel is függesztettem. Én is aggódom mert szeptembertől ovi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!