Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vírusszemölcs kezelés duofilmm...

Vírusszemölcs kezelés duofilmmel? Jobb módszer létezik?

Figyelt kérdés
Vírusszemölcs van a 3 évesem térdén, már 3 hete ecsetelem, és nem ollóval kaparom le az elhalt réteget, hanem anélkül szedem le neki kézzel, így is ordítás és rettegés van minden este. Annyira sajnálom már, a szívem szakad meg, és fogalmam sincs, hogy jól csinálom-e, javul-e, vagy meddig csináljam.. Volt valakinek hasonló esete gyermekével? Írjatok tapasztalatokat légyszi! Nem szeretném kivágatni neki, de már nagyon hajlok afelé, mert inkább egyszer szenvedjen, mint minden este hetek óta és még kitudja meddig...
2011. febr. 2. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
a lányomnak a nagylábujján van 2db! kezeltem duofilmel de nem lett jobb sőt.....Jővőhéten megyünk börgyogyászatra, de az orvosunk mondta hogy le fogják fagyasztani!! De én is azt mondtam,hogy most már elég!!Legalább vége lenne már ő 4éves..
2011. febr. 2. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Megkaptuk a titok kulcsát: kezeld, amikor már alszik :) tényleg, azóta sokat javult és sokkal egyszerűbb, meg sem ébred rá, mellesleg így, hogy nem ficánkol, gyönyörűen le tudom szedni az elhalt réteget az olló segítségével. Próbáld meg te is így. Hátha sikerül!
2011. febr. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!