Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki az akinek könnyebb lett az...

Ki az akinek könnyebb lett az élete mióta vissza ment dolgozni GYESről?

Figyelt kérdés
Valamiért úgy gondolom nekem jobb lesz úgy.Mindenki oviba-suliba-bölcsibe én meg dolgozni.Tudom hogy még ott lesz utána a házimunka mégis úgy érzem jobb lesz.
2012. júl. 23. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is könnyebb lenne, főként anyagilag, ha gyes helyett elmehetnék dolgozni. Ha lenne hová. Tudom, te az érzelmi oldalára céloztál, de ki kellett adnom.
2012. júl. 23. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod!Igen ,én a lelki oldaláról közelítem meg.Itthon mindenki kénye kedve szerint csicskáztat mert unatkoznak mert én úgyis ráérek meg tehetikÚgy gondolom ha mindeni megy majd dolgára akkor kellően lefáradnak.
2012. júl. 23. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
A nagyobb gyermekemnél amikor visszamentem több szempontból is jót tett nekem,anyagilag sokat számított,nem kellett a számláink miatt aggódnom,jót tett nekem a "kikapcsolódás" ,a környezetváltozás is,sokkal könnyebben boldogultam az ADHD-s fiammal ,mint mikor csak én voltam vele egész nap.
2012. júl. 23. 11:06
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem is gond van a középsőmmel most bölcsibe jár ősztől oviba.Ott semmi panasz nincs rá jól viselkedik itthon meg kiborít.
2012. júl. 23. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jobb lett. Szegyenlem leirni de neha olyan jokat pihenek a melohelyen. :) Pedig logisztikan dolgozom irodaba de megis olyan jo ismet emberek kozott lenni, kicsit leulni a gep ele es hasznalni az agyad. Jo leulni ebedkor a kolegakkal dumalni egy jot es meginni egy kavet anelkul, hogy kihul. :)) Fizikailag teljesen kipiehenem magam de 8 ora utan szellemileg lefaradok igy alig varom, hogy hazaerejek es johet a jatek, rohangalas, jatszoter vagy amihez a fiamnak kedve van. Egesz nap ultem, ugyhogy nem gond. Fozni en otthon mar nem fozok csak hetvegen de neha akkor is emegyunk egyet pizzazni vagy menuzni, grillezni a kertbe baratokkal, hogy inkabb egyutt legyunk, ne teljen az ido fozessel. En a cegnel eszem mert a kedvezmenyes (40% fizeti a ceg az ebedemnek), a fiam a bolcsibe eszik es a ferjem szinten a cegnel (neki is fizet valamennyit) Persze ha megkivanunk egy jo babgulyast nem azt jelenti, hogy nem csinaljuk meg. A hazimunka szervezes kerdese de meg lehet oldani. par dolgot akkor is megtudok csinalni ha elaludt a kisfiam este 8-kor. De van olyan szombat, hogy megkerem a ferjem es elviszi valahova a kisfiam baratokkal amig en takaritok en meg majd kesobb csatlakozom hozzajuk. Meglatjatok nektek, hogy jobb, mi vallik be.

A fiam imadja a bolcsodet. Az eleje persze nem egyszeru de mint minden kezdet ez is nehez volt. Ezen ha az ember tuljut akkor mar nincs gond. Az anyagi reszt mar meg sem emlitem mert hatalams pozitiv valtozas, hogy vegre van eleg penz es elunk, nem pedig tulelunk minden egyes honapot. Nekunk sokkal jobb amiota visszajottem dolgozni. Jelenleg 29 honapos a kisfiam. Orulok egyaltalan, hogy tart karokkal vartak vissza es van egy jol fizeto, aranylag nem nehez munkam amit szeretek.

2012. júl. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!