Abba kellett hagyni a szopizást 1,5 éves kisfiamnál!?
Figyelt kérdés
Elöször is a tejitallal próbálkoztunk de nem issza meg, a tápszert az ízéből gondolva még annyira sem inná meg szerintem! Mit tegyek? Olyan hiány érzetem van mert, így az elalvásnál nem iszik semmit!2012. júl. 22. 21:42
2/7 anonim válasza:
Én a Milupa 12hósát adtam, azt szerette...de tényleg megpróbálhatnátok a tejet is, itt az ideje...:-)
3/7 anonim válasza:
Kb. 20 hónapig szoptattam a lányaimat. Mindkettő tejfehérje allergiás, miután abbahagytuk a szopit, nem kaptak lefekvéskor semmit helyette. Max. ha kértek, akkor vizet. Nem volt ebből gond. A szopi ilyenkor már úgysem igazán a tejről szól...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Tovább fogok kísérletezni:-)
2012. júl. 22. 21:52
5/7 anonim válasza:
Azzal csak jobb lesz neki, ha elalváskor nem iszik tejet, főleg, ha így is el tud aludni és nem hiányolja. Gondolj csak a fogacskáira...
Napközben pedig kipróbálhatsz másmilyen, esetleg ízesített tejitalokat is, én a kisfiamnak Milupát adok 1 éves kora óta, de akkortól már tejet is kapott, főleg főtt ételekben.
6/7 anonim válasza:
Az én lányom 1 évig szopizott. Egyik napról a másikra hagyta el és utánna nem fogadott el semilyen tejitalt, tejet,kakaót semmit. Már 2 éves elmúlt és nem iszik reggel-este tejet vagy kakaót, mert nem szereti. Egészséges semmi baja. A fehérjét joghurtok,hús, sajt...stb ként viszi be a szervezetébe. Mellesleg nekem sok anyuka panaszkodik, hogy nem tudja leszoktatni az esti kakaóról a gyereket, hidd el elalváskor nem kell már ezeket inni, cukrosak, a fogakat rontják csak!
7/7 anonim válasza:
Egy kis gyenge teát, babateát is megpróbálhatsz, ha nem issza a tejet sem, de én nem aggódnék, hogy elalvás előtt nem iszik, ha napközben megfelelő mennyiségű folyadékot iszik. Később mikor szoktatod le a pelusról sokkal könnyebb lesz, mint annak, akinek a gyereke csak 2-3 dl folyadék után alszik el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!