Hogy érhetném el a kisfiamnál, hogy ha szólok neki akkor fogadjon is szót?
A kérdésnél arra gondoltam,hogy pl,ha szólok neki,hogy jöjjön be (enni,...akármi más miatt) direkt elfut az udvaron.Persze nevet rajtam.Ha jön valaki hozzánk és kikísérjük, bezárjuk az ajtót nem áll meg normálisan mellettem.Egyből elfutna.Közel van az út.Múltkor is éppen elkapta párom.Ha sétálunk normálisan megy mellettem.Ha esetleg látom,hogy futna erősen megfogom a kezét,hogy megállunk nem futunk sehova.Sokszor már akkor letérdel a földre.Nagyon hisztis.Hogy lehetne ezt megértetni vele?
Másik probléma,a tea mániája.Igaz, legalább iszik rendesen,na de mennyit?:(Ha nem teát kap,vagy esetleg nem adom neki azonnal ahogy kéri,jön a hiszti.
Fürdésnél ha kiveszem a kádból szintén jön a hiszti.Ordít,hogy csak na.2 éves lesz májusban.Párom ugyanilyen volt kicsi korában:( Mit tehetnék anyukák?Hátha tudnátok valami ötletet adni?Sokszor olyan ideges vagyok, hogy rá tudnék ordítani.Persze ő akkor is kinevet.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!