Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan használjam a 15 hónapos...

Hogyan használjam a 15 hónapos kisfiamnál az elmex gélt?

Figyelt kérdés
Nem lehet lenyelni, de ugye ő még nem tuja kiköpni, ha simán bedörzsölöm vele, hagyjam hatni és utána töröljem le róla pl egy nedves kendővel, vagy nem kell áttörölni? biztos hogy fog nyelni belőle attól baja lehet?
2012. febr. 7. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

2. TUDNIVALÓK AZ ELMEX GÉL ALKALMAZÁSA ELŐTT

Nem szabad az Elmex gélt használni:

- 6 éves kor alatt, mivel a kisgyermekek nyelési reflexe még erős, és ennek következtében a fogpasztát és a gélt is könnyen lenyelik.

A lenyelésből származó mérgezések elkerülése érdekében a gélt nem használhatják olyan egyének, akiknek a nyelési reflexe nem kontrollálható.

[link]

2012. febr. 7. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

igaza van az elsőnek, gyerekeknél semmiképp sem alkalmaznám, hiszen még terhesség és szoptatás alatt sem ajánlják.

nekünk az elmex gyermekfogkrémet is csak 2éves kor után javasolták, annak ellenére, hogy a tájékoztatója erről nem írt.

2012. febr. 7. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nenedent fogkrémet használj! Ilyen piciknek az való, vagy lehet venni fogtisztító kendőt, ami borzalmas drága.
2012. febr. 7. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
a fogorvos ajánlotta heti egyszer bekenni vele, sajnos elkezdtem romlani a fogai, nagyon gyenge a fogzománc.
2012. febr. 8. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:

én a gélt erősnek tartom, pláne egy ilyen kicsinél. ráadásul még felnőttnek sem szabad lenyelnie...

ha napi 2x elmex fogkrémmel mostok fogat, az is bőven elég lesz. szerintem első lépésként próbáld ezt. de csak a gyermekfogkrémet!

[link]

2012. febr. 8. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!