Mikortól használjam a kisfiamnál a borostyánnyakláncot?
Figyelt kérdés
Három hónapos lesz, és már nagyon folyik a nyála és rágja az öklét. Lehet, hogy a foga jön???????????????
Ti honnan vettetek ilyen láncot, és bevált-e?
köszönöm
2011. márc. 27. 09:19
1/2 anonim válasza:
Nekünk elmúlt 3 hónapos a lánykám, mikor vettem. A borotyánbolt.hu-ról rendeltem. Hogy használ-e, hát pont egyszerre kezdtük el a Chamomilla 15 homeopátiás golyócskákkal, így a kettő együtt jó. Viszont a láncot cserélni kellett, mert leesett egy szem, és az a pár nap amíg nem volt rajta katasztrófa volt, rettentően nyűglőddött. De lehet más volt a probléma. ÉN azért kicsit hiszek benne:):):) Ha meg mégsem használ, akkor ven egy szép lánca:):):):):)
2/2 anonim válasza:
Az én lányom is nyálaskodott 2 hónapos kora óta, de csak 9 hónaposan bújt ki a foga :)
Szintén a borostyanbolt.hu-ról rendeltem, ajánlom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!