Milyen asztal, széket vegyek 2éves kislányomnak? Nektek milyen van? Belinkelnétek?
Nekünk ilyen van,kb egy éves koráig evett etetőszékben,azóta használjuk ezt.
Kedves első,félre értettél nem etetőszéket keresek:)
Várom még az ötleteket.
Tőlük vettem, ilyen kis széket, és ilyen kis asztalt:
Nagyon szép élőben is, strapabíró 2 éve megvan, engem, és a 100 kg férjem is elbírja, az asztalra rá is állhatok ha valamit nem érek el.
Nem billeg, nem dől el, minőségi masszív darabok, és egyedi mindenki megcsodálja, a gyerekek imádják!
Nálunk pont most aktuális ez a kérdés, jövő hónapban lesz 2 éves a kislányunk, és ezt kapja szülinapjára:
Szívom a fogam, mert nagyon drága, vannak az Ikeában ettől olcsóbb asztalok és székek, de ahogy megnéztem őket, egyiket még le kéne kezelni, a másikat nem lehet rendesen tisztítani és kényelmetlen, hogy az asztallapnak pereme van stb. Ez meg gyönyörűen kidolgozott, legömbölyített sarkokkal, a széken kedves motívum, szóval ez lesz a befutó. Remélhetőleg tudjuk is használni néhány évig. Direkt úgy kombináljuk, hogy piros legyen az asztal, és hozzá veszünk két kék széket.
Hú, amit a 4. válaszoló linkelt, I'm Toys márkájú asztal és szék, az is nagyon jó! Az I'm Toys szuper márka, rendkívül minőségi, nekünk hintabocink és nyuszis, lábbal hajtható motorunk van ami I'm Toys, hiper-szuper! Abban biztos, hogy nem fogsz csalódni, ha abból a márkából választasz valamit.
Küldj privát üzenetet nyugodtan, ha kell az eladó elérhetősége, úgy olcsóbban tudja adni a termékeit, mint vaterán vagy teszveszen.
(utolsó voltam)
Köszönöm szépen mindenkinek a linkeket!:)
Amit a 4-es válaszoló mutatott az nagyon tetszik, szerintem az marad!Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!