Megéri műanyag gyerekasztalt venni? Van valakinek ilyen? (képpel)
Leginkább az érdekelne, h ez a típus mennyire stabil, és h jó minőségű műanyagból van-e (vékony, vastag, érdes, sima, stb.?).
Újra ilyet vennétek, ha megint venni kellene? Egyáltalán vennétek mégegyszer? Használja gyereketek?
Szia!
Nekünk nem pont ilyen van, de nagyon hasonló ahhoz amit linkeltél. Én jobban szeretem, mint a fa asztalkáját, könnyebb letakarítani még a filctollat, morzsákat is. Rajzolásnál nehezebben esik le a ceruza, mert megakad a mélyedésben. Könnyű nyáron hurcolászni is az udvaron, elég strapabíró már 2. éve nyúzzuk (télen csak egyedül, nyáron akár 4-en is).
Amit linkeltél nem ismerem.
Az én gyerekeimnek ilyen van. Az asztal lapja megfordítható, egyik oldala sima, a másik 4 színű lego-kompetibilis lap. Az asztal fehér oldala egy tároló, itt tartjuk a rajz kellékeket. Középen van egy lyuk, dugó hozzá.
Az anyaga jó, strapabíró, könnyen tisztitható müanyag.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Van aki megbánta valamiért, h vett gyerekasztalt?
mi Mammut asztalt vettünk az ikea-ban.. imádjuk, még mi felnőttek is.. a kerek asztal felülete óriási..nálunk 3 gyerek használja és szuper!
Végülis tök mindegy milyent veszel..a gyerkőc méretében levő tárgyak motiválnak..le lehet mellé ülni rajzolni kirakózni társasozni... és kézműveskedni.. egyszerű de hasznos befektetés, mivel mindezek a játékok a gyermekedet sokféle képességét fejlesztik.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!