Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megéri műanyag gyerekasztalt...

Megéri műanyag gyerekasztalt venni? Van valakinek ilyen? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Leginkább az érdekelne, h ez a típus mennyire stabil, és h jó minőségű műanyagból van-e (vékony, vastag, érdes, sima, stb.?).

Újra ilyet vennétek, ha megint venni kellene? Egyáltalán vennétek mégegyszer? Használja gyereketek?

2012. febr. 10. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

MÁSODIK :)

az asztalka legohoz való? nagyon jó :) hátha találnék használtan olyat :)

2012. febr. 13. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Második vok.

Igen legohoz tökéletes. Most karácsonyra kapták a gyerekek, és minden nap ott ülnek mellette. Az oviban is ilyen van, a 6-7 évesek is ott legoznak. 2 éves kislány és 4 éves fiú.

2012. febr. 13. 22:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak gondoltam megírom, h vettünk az általam linkelt asztalból. Nagyon szupi, és jó stabil is! Csak ajánlani tudom!

Egyébként nem a brendonban vettünk, hanem egy műanyagnagykerben, és csak 1600ft volt. Vettem még hozzá fellépőt is ülőkének. Lett volna szék is, csak azt nem tudnám teljesen bedugni az asztal alá.

2012. márc. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!