Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fém ill. műanyag Thomas...

A fém ill. műanyag Thomas mozdonyokat (take along sorozat) rá lehet tenni a FA thomas sínekre?

Figyelt kérdés
Bizonyos kedvenc karaktereit a fiamnak csak fémben találom, viszont fa pályánk van (tescós, thomasos, ikeás összeépítve). Így érdekelne hogy a fém illetve műanyag thomasoknak van e akkora a nyomtávuk hogy ráfér a fa sínre?
2011. nov. 26. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mostanában nem vettem ilyeneket, a fiam kinőtt belőle. De anno nagy Thomas rajongó volt. Mi a fa cuccokat gyűjtöttük, néha kapott ajándékba a fém sorozatból, de az akkor nem volt kompatibilis a fa sínekkel. Azok nálunk csak tologatásra voltak jók. Ez kb. 3 éve volt.

2011. dec. 6. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam 5-6 éves korában nagyon szerette a fasíneken a Thomas mozdonyokat tologatni, bár tényleg féloldalasan mentek. A tudat, hogy ott van Thomas, Percy, Gordon, stb. feledtette vele ezt a kis bakit.
2011. dec. 7. 09:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon kedvesek vagytok hogy válaszoltatok!!! Az én fiam ilyen kis precíz és robbanékony típus szóval ha neki nem illeszkedik pontosan akkor fél percenként fog kiakadni rajta :(( Úgyhogy inkább nem veszek olyat.

Tiszta szerencse hogy megkérdeztem itt, mert a játékboltban az eladó szerint jók a fa sínekre is (de gondolom neki nincs kisfia).

2011. dec. 7. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!