Az őszi ruhákat már elkezdtétek megvásárolni? Ha nem mikor fogjátok?
Figyelt kérdés
Egy kérdés kapcsán jutott eszembe. 20 hónapos a lányom, 34+4hetes kismama vagyok, és az őszi vásárlást lehet el kellene kezdeni:)2012. júl. 20. 13:58
1/5 anonim válasza:
Én már vettem őszit! és télit is!
Az utcába egy csajnak nagyon olcson voltak ruhák!
500 ft vettem overált. és nincs semmi baja. Ezt nem hagyhattam ki!
2/5 anonim válasza:
Még nyár van, szóval nem. Van néhány pulóvere, nadrágja (bélelt is) hűvös időre, de őszi ruhatárat csak őszre fogok venni.
3/5 anonim válasza:
Én akkor szoktam vásárolni, mikor épp leértékelés van. Volt olyan, amit már nyár elején megvettem, mert épp a tavaszi készletet árusították ki. De pl. tavaly nyáron vettem sínadrágot, mert épp akkor volt nagyon olcsó, vagy télen rövidnadrágot ;)
4/5 anonim válasza:
én már lesem az akciókat,mert novemberben érkezik a tesó és neki is kell még pár dolgot venni,őszre én nem szánok sok ruhát,mert nől mint a bolond gomba,pár pulcsi és nadrág.
úgyhogy kérdésedre válaszolva már rajta vagyok az őszi ruha vásárláson.
5/5 anonim válasza:
már vettem pár melegítőt a tescoban amikor 50 százalékos leértékelés volt.amikor van akciós,akkor szoktam venni,így nem kell egyszerre sokat kiadni,meg olcsóbb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!