Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 17-18 hónap körüli babád...

17-18 hónap körüli babád mivel foglalja le magát a lakásban?

Figyelt kérdés
Légyszi irjátok meg mikkel szeret játszani babátok mert Én már nem tudom mit kezdjek Vele..bent a lakásba csak "vergődik"..milyen játékaitok vannak?irjátok meg azt is hogy mivel játszikegyedülmivel közösen..irhattok márkát is..Tényleg fontos! Köszönöm
2012. júl. 19. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Főleg a bátyjával, ez tény.

Ezenkívül:

lego duplot, épít-rombol, egyéb építőkockákat épít-rombol, fp xilofonnal zenél, nagyon tetszik neki. fp és egyéb húzogatos játékokat húzogat, fa lepkét tologat, leül ki-be pakolja a játékait, fakockákat-fa puzzle egymásra tesz, ki be pakolja a dobozába. wow autókat tologat, babázni nem nagyon babázik, nagyon szépen eljátszik egyedül, egy könyvet ellapoz 10 percig is.

Kislány, de fiús játékokkal van tele a lakás:)

2012. júl. 19. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

eszembe jutott még:

imád az ölembe ülni hoc-hoc katonázunk, bújócskázunk, huncutkodik, golyóvezetőt is imádja, ruhásszekrényből előszeretettel kipakol, majd vissza, ugyanez a szárítókötélell, kis motorját még csak a lakásban használja, rendszeresen motorozik vele.

2012. júl. 19. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Képes könyvek minden mennyiségben jöhetnek, azokat imádja. Szereti a mondókákat, a dalokat is.

Rajzolni, gyurmázni is szeret. Nyilván a gyurmát még csak nyomkodja össze vissza, de legalább élvezi. :)

Van egy FP krokodil, azzal is sokáig el van. Meg nemrég örököltünk tesóméktól egy Nefelejcs Fifi házikót. Na, az nagy sláger most vagy 3 hete. Imádja. Bbakocsit tologat, mondja, hogy elmegy boltba, vesz tejet meg kenyeret. Naponta 10x legalább. :)

Amikor főzök, akkor ő is jön, pakolja ki a pici fazekat meg a fakanalat, főz ő is.

Ezek így a nagy kedvencek, a többi játék ideig-óráig köti csak le, azokat gyorsan megunja. De amiket felsoroltam, azok napi szinten mennek, folyamatosan.

2012. júl. 19. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat és várok még:) Bevallom ezekből kevéssel rendelkezünk..no nem anyagi problémák miatt hanem mert nyilván hülye vagyok anyának..és mindig állok a játékboltba és alig merek venni vmit mert már látom előre hogy az akaratgomboc fiam majd veri a földhöz,vagy addig tologatja át a motorját rajta amig össze nem törik..ő csak ilyeneket játszik pici kora óta..tör-zuz zajt csap..már ki vagyok..örültem is hogy itt a nyár..mehetünk ki..

Hétvégén mindenképp elmegyünk és elköltjük az összes dugi pénzem játékra:)ÉS várom még a válaszokat!

Ja és egyes tényleg azthittem hogy fiú a kicsi is a játékok alapján:) ahogy olvastam momndom tuti kisfiú!!:)

2012. júl. 19. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Játszó sáror! Abba bele tud mászni, bent játszani.

Szépszám pad.

Fisher price golyópálya.

Játék zongora, játék gitár

Tanuló asztal

Játék mobil

Játék vonat ami megy

Hajó, amihez állatok vannak, Noé bárkája

Játék konyha

Játék laptop

Fisher price mókakockák

De a legtutibb, ha elhiszed magaddal a gyereket, és ő választ!

Ne húzd a te választásod felé, majd ő tudja mi kell, tetszik neki!

2012. júl. 19. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok. a 3,5 éves fiam játékaival játszik:))))

Igen, a játéksátor, alagút, imádja ő is.

Fiam is csapott vágott anno, ő ezekkel a játékokkal szépen csak 2-2,5 éves korától játszott. Huga egy kisangyal:)

Játékkonyhán gondolkodom, mert a játszóházban mind a fiam, mind a kislányom nagyon sok időt töltöttek a játékkonyhába főzéssel, pakolással.

2012. júl. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!