Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményed, én elborzadta...

Mi a véleményed, én elborzadtam?! :O

Figyelt kérdés
Az előbb voltunk sétálni a 2 éves lányommal, és egy anya(???) szoros pórázon sétáltatta a max. 1,5 éves kislányát. Nagyon szorosan tartotta, kb. 30 cm-re engedte csak el.

2012. júl. 17. 19:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én nem használok ilyesmit, de az egyik ismerősöm igen, de nem azért, mert attól tart kiszalad az útra vagy ilyesmi hanem fél, hogy elesik. Ő 14 hónapos, szerintem szép stabilan jár. Túl van féltve, de most én mit szóljak bele?
2012. júl. 17. 20:43
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Egy barátnőm 3 évese kirántotta nagypapi kezéből a kezét és átszaladt az úton,egy pizzafutár meg elütötte:((((( 3 hét kóma,újra tanult beszélni és járni,már szerencsére jól van!

Azóta hátizsákos póráz!!!

NÁLUNK IS! 2 éves a lányom

2012. júl. 17. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
külföldön teljesen megszokott dolog.
2012. júl. 17. 21:00
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon nagy mozgásigénnyel rendelkező ikreim vannak,fiúk:)én is használnám de mivel faluban lakunk nem járok sokat ide oda de ha megyünk is azt is babakocsiban,óóóó hát itt a pórázt azt el lehet felejteni lehet útközben leszúrnának érte...szóval aki nincs benne akinek nincs ilyen mozgékony gyereke az egyszerűen fel sem tudja fogni hogy ezt a GYEREK ÉRDEKÉBEN TESZI A SZÜLŐ ÉS NEM ELLENE!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 17. 21:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy kertváros füves területén tette, ahol semmi veszély vagy a 8. kerületi Blahán......
2012. júl. 17. 22:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam Angliában babysitter, és teljesen ki voltam akadva rajta, hogy ott mindenki használja. A gyerek, akire vigyáztam 1,5 éves volt, és ő is kiszaladgált az útra, szóval nekem is kellett használni. De itthon még nem láttam. Szerintem ha én a faluban feltenném, biztos kihívnák a rendőrséget. Pedig az én fiam is hajlamos kiszaladni az útra, szóval nem rossz dolog az.
2012. júl. 17. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Külföldön én is láttam már ilyet, először elborzadtam, de utána rájöttem, hogy hasznos dolog. Mindig tanul az ember. Mondjuk én nem használok ilyet.
2012. júl. 17. 22:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Este irtam a véleményem..:) Egyébként a 10.kerületben történt.Én multkor olyat láttam,hogy a nagylány(kb 3-4 éves) csuklóján volt a "póráz" és anyuka meg fogta a póráz máásik felét.Egy akkora lány már ért a szóból,szabályból,de az én 2évesem pl nem... S ő "csak" 16hósan indult el,vele nem lehet kézen fogva sétálni csak biztos autómentes helyen merem bevállalni. Ha megyünk bölcsibe akkor viszem a hátamon MT-ben. Nekem ez biztonságosabb.Egyik nap igyis majdnem elütöttek minket.
2012. júl. 18. 09:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy bébihámnak hívják.
2012. júl. 18. 09:44
 20/20 anonim ***** válasza:

En hasznalom(szerencsere kulfoldon elunk itt a kutyat se zavarja)es nagyon hasznos kis talalmany.Nem poraz hanem ham,nem a nyakara teszem.

Azert is szeretem mert ha elesik konyebben tartom/elkapom mintha csak a kezet fognam.Elszaladni pedig vegkepp nem tud.

Persze nem minden egyes alkalommal hasznalom van hogy csak a kezet fogom.

Az elso par evbe(nem volt gyerekunk)en is idegenkedtem tole.

2012. júl. 18. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!