Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnan tudom meg hogy kislányo...

Nittababy kérdése:

Honnan tudom meg hogy kislányom érett a bilire?

Figyelt kérdés
Ha pisil és kakil bele akkor érett rá??

2012. júl. 16. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az hogy mikor érett rá teljesen gyerekfüggő.Az sem jó ha egy gyerek 2 és fél évesen lát először bilit,szerintem jóval előbb meg kell vele ismertetni,főleg ha vevő a dologra nem ellenkezik.Nekem a két lányom ennyi idős korukban már javában biliztek,másfél évesen szobatiszták voltak nappalra,éjjel volt még baleset.A fiam most 2 és fél a pisi a bilibe megy nappal,a kaka nem.Jóval később kezdtük,mert nem is értette volna,beszélni is 2 éves kor után kezdett.Mindegyiknél igyekeztem az ösztöneimre hallgatni,és a gyerekemre figyelni.A Te gyerekedet Te ismered mennyire érti amit elmondasz neki,mert magyarázni is kell neki közben.Ha szivesen ül rajta én ráültetném,bizonyos időközönként(én ezt tettem)és majd meglátod.
2012. júl. 17. 07:28
 12/16 anonim ***** válasza:
miért lenne erőszakos?? ha a gyerek önszántából ül rá,akkor azt nem nevezném erőszaknak! ahogy írtam nálunk is elöl van a bili,hogy ismerkedjen vele,sokszor rá ül,fel áll..-de nem nyomom rá erőszakkal,és nem is ordítok vele,hogy:pisiljon bele!
2012. júl. 17. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:
jaj ugyan már..!! ez nem mind azért van,ráerőltették. minden gyerek más és más! az én nagyobbik lányom hozzám vágta a bilit annyira utálta,ezért jó sokáig elő sem vettem.és utána sem erőltettem soha.már rég szobatisztaságra érett volt,mert tudta hogy pisilnie/kakilnia kellett,de egyszerűen félt használni a biit wc-ét,és inkább a pelust kérte,hogy abba végezhesse a dolgát. nagy küzdelme volt erről leszoktatni,és ezért is örülök,hogy most a kisebbiknek nem lesz ez olyan idegen.
2012. júl. 17. 13:42
 15/16 A kérdező kommentje:
nem tudom miről beszél az én kérdésem fölött ott van hogy nittababy ezeket nem én írtam kicsit el van tévedve és ezért bánt meg engem én ezt az egyet tettem fel a szobatisztaságról nem többet!!!
2012. júl. 17. 22:27
 16/16 A kérdező kommentje:
és igen rosszul esik mert én nem bántottam és tényleg azt vártam hogy segítsenek erre ezt kapom szép dolog nem mondom!!
2012. júl. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!