Hány éves korától aludt gyermeketek rendes ágyon? Hogy történt az átszoktatás a nagy ágyra?
a harmadik szülinap előtt két hónappal kapott új ágyat.semmi gond nem volt a rácsossal,elfért benne,szerette,nem próbált belőle kimászni,de már úgy gondoltam,hogy nagyfiú,ideje nagy ágyat kapnia.felnőtt méretű ágyat csináltattam neki asztalossal leesésgátlóval.csináltattam hozzá verdás ágytakaró+falvédő+díszpárna szettet.aznap,amikor elhoztuk az ágyat elvittem a szüleimhez,és ott aludt(ez volt az első alkalom).másnap délelőtt hoztuk haza a fiam,és akkor látta meg az új szobáját.teljesen át lett rendezve.nagyon tetszett neki,az a boldogság az arcán nagy öröm volt.
aznap délben nem aludt,annyira izgatott volt,de este minden gond nélkül elaudt benne.az esetek nagy részében nem mászkál,reggel szól,ha felébredt,de előfordul,hogy leveszi a hálózsákot,átjön és arra ébredek,hogy ott áll mellettem,és mosolyog.
szóval nálunk minden gond nélkül ment.de mondjuk az én fiam mindenben ilyen,hamar alkalmazkodik
Mi kb. 16hósan kivettünk rácsokat az ágyból, és nagyon boldog volt vele, nem jött ki, talán 1-2x.
Majd ezen felbuzdulva 20 hósan kapott egy leesésgátlósat, erre egy kicsit nehezebben szokott át, meg érdekesmód este többször kijön, de ha mondom neki, hogy jó, akkor anya alszik az ágyadban, akkor nemet kiabálva rohan vissza, és fekszik fel rá. Első alvásnál egyből leesett róla sajnos, pedig tettem oda széket, párnát de vhogy arrébb rúgta a lábával, akkor 2 éjjel még visszatettem a rácsosba, de aztán megváltunk tőle, most már imádja..:-)) Sztem most már nektek is itt az idő...:-))
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!