Patrik nevű fiadat szokták csúfolni? Spongyabob mese miatt?
Engedd el az ilyet a füled mellett, és tanítsd erre a fiadat is. Minden nevet és gyereket lehet csúfolni, ha nagyon akarják.
Az, hogy a Spongyabobot emlegették, szerintem nem csúfolódás, egyszerűen csak erre asszociáltak.
Különben is, a csúfolódás azt minősíti, aki mondja... Az ilyen butuska gyerekekkel nem kell foglalkozni.
Szia. A mi kisfiúnk is Patrik nemsokára 5 éves. Velünk még nem fordult elő, vagyis nem hallottam volna, és nem is mondta.
Szerintem ne törődj vele.
lehet h csak beszélgettek róla nem?
ennyi erővel mindenkit lehet csúfolni
Ahogy az első írta, bàrmilyen névbe bele tudnak kötni. Ha nem, akkor megtalálják a csúfolódás más módját.
Ne foglalkozz az ilyennel, és kisfiaddal is próbáld megértetni, hogy ezeket engedje el a füle mellett...
Jaj, ugyan, ilyeneken ne agyalj.
A spongyabob egy tök aranyos mese. Igen, Patrik egy bugyuta tengericsillag, ahogyan az összes szereplő bugyuta. Elég pihent agyúak na.
Biztos, hogy nem csúfolódásból mondták. A gyerekeknek tetszik Patrik, jót mókáznak rajta, és nem ciki kategória. Nézd meg facebookon mennyi rajongója van Patrick star-nak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!