Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Patrik nevű fiadat szokták...

Patrik nevű fiadat szokták csúfolni? Spongyabob mese miatt?

Figyelt kérdés
És hány éves a kisfiú?A minap a játszótéren halottam hogy a két kisfiú hallva hogy hívom a fiam, a Spongyabobot emlegették.Olyan rosszul esett, én nem ismerem a mesét.
2012. júl. 15. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Engedd el az ilyet a füled mellett, és tanítsd erre a fiadat is. Minden nevet és gyereket lehet csúfolni, ha nagyon akarják.

Az, hogy a Spongyabobot emlegették, szerintem nem csúfolódás, egyszerűen csak erre asszociáltak.

Különben is, a csúfolódás azt minősíti, aki mondja... Az ilyen butuska gyerekekkel nem kell foglalkozni.

2012. júl. 15. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia. A mi kisfiúnk is Patrik nemsokára 5 éves. Velünk még nem fordult elő, vagyis nem hallottam volna, és nem is mondta.

Szerintem ne törődj vele.

3/9 anonim ***** válasza:

lehet h csak beszélgettek róla nem?

ennyi erővel mindenkit lehet csúfolni

4/9 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írta, bàrmilyen névbe bele tudnak kötni. Ha nem, akkor megtalálják a csúfolódás más módját.

Ne foglalkozz az ilyennel, és kisfiaddal is próbáld megértetni, hogy ezeket engedje el a füle mellett...

2012. júl. 15. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi pont ezért nem adtuk,pedig nagyon jó név,de nem akartunk kicseszni vele.Spongyabob és Patrik nagyon nézett mese.
2012. júl. 15. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia,a mi lányunkat Hangának hívják,most három éves.A kis gyerekek megkérdezik a nevét,ő megmondja és Micimackó révén sokan Kangázzák őt.Én nem haragszom érte,bármelyik nevet lehet csúfolni.
2012. júl. 15. 20:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem éreztem hogy csúfolódás lett volna, csak attól tartok hogy később akár annak a tárgya is lehet majd, mert ahogy utána néztem a mesének elég bugyuta alak benne a név viselője.Csak olyan furán éreztem magam hogy azonnal a Spongyabobot említették.Persze nekik erről a mese jut eszébe, pláne ha nem ismernek Patrik nevű kisfiút, tudtommal az oviban(mert hogy a kisfiúk ott voltak, és a kerítésnél nézték ahogy a játszótéren játszik a fiam, mert egymás mellett van a kettő) nincs Patrik, gondolom ezért volt nekik furcsa.Remélem a későbbiekben nem származik belőle hátránya.
2012. júl. 15. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Jaj, ugyan, ilyeneken ne agyalj.

A spongyabob egy tök aranyos mese. Igen, Patrik egy bugyuta tengericsillag, ahogyan az összes szereplő bugyuta. Elég pihent agyúak na.

Biztos, hogy nem csúfolódásból mondták. A gyerekeknek tetszik Patrik, jót mókáznak rajta, és nem ciki kategória. Nézd meg facebookon mennyi rajongója van Patrick star-nak :)

2012. júl. 15. 21:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy, majd utána nézek:-)
2012. júl. 15. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!