Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg nagyon rossz minőségű...

Tényleg nagyon rossz minőségű a Liga margarin?

Figyelt kérdés
Tejérzékeny kisfiam csak Liga margarint ehet, az egyik ismerősöm, meg jól letolt, hogy miért adok neki Ligát, mikor az csak "gépzsír"? Mégis mit tehetnék nem adhatok neki vajat! Ja, meg azt is mondta, hogy a margarin azért kenhető, mert kőolaj van benne.

2012. júl. 15. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Az ismerősödnek igaza van, a margarinoknál a libazsír is jobb. Az legalább nem adalékanyagos és mértékkel fogyasztva finom.

Dietetikustól kérnék még tanácsot a helyedben.

2012. júl. 15. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
A Linco,és a Delma light is adható...
2012. júl. 15. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt van egy kis ismertető: [link]
2012. júl. 15. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Jó, de libazsírt mégsem tehetek pl. tortába!

A Linco jobb minőségű, mint a Liga? Bocsi, de még most tanulok bele a fiam diétájába.

2012. júl. 15. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
[link] - itt tanácsot is adnak
2012. júl. 15. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egészségesebb a margarinnál a vaj, de azért nem kell túldramatizálni. Én kisiskolás korom óta eszem a Liga meg a Linco margarint, aztán semmi bajom nincs mégse. Különben nyilván nem én vagyok az egyetlen, tekintve, hogy a vaj baromi drága, az emberek nagy részének nincs pénze ezt megfizetni.

Mondjuk azt nem értem, hogy mi az, hogy még a libazsír is jobb? A libazsír eléggé a jó minőségű dolgok közé tartozik, csak éppen másra használja az ember, mint a vajat, margarint.

2012. júl. 15. 15:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 17. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
a ligával semmi baj nincs
2015. ápr. 7. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!